Tisdag

Idag är det ännu varmare i lägenheten.Just nu vädrar jag ut all värme och vid 11-12 får jag stänga igen.Man kan inte ha ett klädesplagg på sig knappt för så varmt är det här...*lider*

Idag ska jag träffa S halv två.Har ingen aning vad vi ska göra men skönt att träffa henne för vi har inte setts på ett tag nu.

André ska fixa toningen på bilen men han kommer hem till mig sen vid halv åtta...jag hoppas det kommer bli bra med toningen,så han blir nöjd=)

Snart kommer skorna jag har beställt...inom två dagar sa de,så håll tummarna att de passar bara=)

Måndag

Jag har inte vaknat en enda gång inatt...det har jag dock aldrig varit med om sedan jag va liten skulle jag tro.
Jag har duchat(fast det känns knappt lönt för man är svettig igen)och nu strax ska jag äta frulle.
Jag skulle gärna vilja åka till familia och bytta bh så fort som möjligt,men jag har litre panik över det hela.Jag har svårt att ta buss för jag får lite ångest och sen pga min mage.I juli ska jag "bussträna".
Jag vet inte om jag tar bussen till familia eller väntar tills gubben kommer hem till mig...får se.

Jag hoppas skorna från nelly passar.Annars sa André att han stod för returkostnaden så då kostar det inte mig ett skit=)
Skorna är skickade iallfall så jag hoppas jag har dem imorron*ler*

Jag ska nog ge mig på att träna på onsdag*wiiie*
Ja detta va lite info om moi=)

Bekini ångest

Varför ska det vara så svårt att hitta bekini i rätt storlek?
Det är nog inte bara jag som har problem med att hitta en som sitter bra och rätt stöd.
Jag leta både på väla och familia idag och visst jag kunde köpa en bekini i tex butiken change men då får jag betala ca 400-500kr och det gör jag inte.!
Jag kanske blir mindre i bysten om jag går ner med så hur kul är det att betala så möd.

Jag hitta då istället bh i samma matrial nästan men i ena bh har jag 70F(liten modell) men tänkte då åka och köpa en 75dd och bytta ut spännet där bak med bekinispänne istället....volia en helt ny bekini för 179kr.

Ska försöka åka till familia imorron och kolla faktiskt.Problemet är bara att det finns olika fäger av svart....hrm.

så ser den ut=)Söndag

Är ganska trött idag för halv två på natten börja min mage bråka så jag va uppe några timmar inatt.
Jag har precis rymt upp hemma och strax ska jag iväg och städa...undrar hur det går idag...Hrm.

Igår skulle jag sy in bekini överdelen som jag har gjort på mina bh men det blev skit av det.Det är ju sådant slibbigt tyg så det blev ej bra.Ska till familia och kika på en ny idag.Så blir det när man går ner ivikt.=)

Igår gjorde jag färdigt gubbens drake på andra sidan på bilen.(ska ta fotto sen)
Det är minsann ej lätt och draken kom ca 0,5cm längre ner än den andra sidan men inget man ser om man ej vet om det.Det tråkiga va att denna draken stämde inte alls i måtten som den andra sidan."svansen" på draken va hela7cm fel vinklad!Lite tråkigt det där ...

Nu ska jag läsa bloggar=)Lördag

Har ätit mina underbara bullar...men dock så tåler min mage inte dem men men så är det ibland.
Jag ska strax till killens jobb och hjälpa han med draken så han får på den sista delen.Det lär ta några timmar dock men så är det ibland=)
Han ska tona ruterna oxå nu på tisdag så gubben är ganska glad nu när gan få lägga lite pengar på bilen,så är han glad så är jag glad.
Jag är lite trött idag men det vissta jag att jag skulle vara....
Jag hoppas att skorna jag beställt passar*hoppas* för passar dem så tar jag fotto på dem så ni ser hur det ser ut...de kommer iveckan.
Jag ska handla litta mat idag och gå på åstorps marknad tror jag .


Hemma

Hemma igen är jag efter lite shopping.Blev lite fynd för en mycket billig peng=)Just nu mår jag dock inte alls bra men det blir en tidig kväll för mig.Jag köpte en vit body som jag ska ha till mina svarta byxor som är höga i midjan och jag ska bara sy två extra sömmar bara för sen kan man använda dem=)
Här kommer mina fynd:


Fredagen är här=)

Jag håller på att fixa mig och sånt och ska sen äta frulle.Det blir shopping på väla idag och det ser jag framimot för det va ett tag sen jag och syrran träffades.Det är ju rea med så man kanske hittar ett fynd eller två...hehe

Vem har inte hört att The king of pop är död?.....Är en stor nyhet så jag förmodar alla vet det.Livet har en början och ett slut.Kan inte låta bli att tänka att när man väl är död,det är då folk kommer och visa sig och ger blommor ,men va fan kan man inte visa det när man lever.Kom med blommor då jag lever och kan uppskatta det,inte när jag är död....det är min mening.

Ha en underbar helg=)

Torsdag

Fy fasiken vad trött jag är!Jag hoppas jag piggarn till sen bara lite så jag orkar gå en runda.Nu snart ska jag fixa med TEzzi(min älsta tös) mediciner och sen ska jag städa och ducha.SEn blir det frulle efter det iallfall och någon gång idag blir det promenix.Även om jag bara orkar rundan på en kvart så är det bättre än inget=)

Jag va hos pappi igårkväll,killen dumpa mig där.Vi va ute och prata lite och mös och vi hörde hästarna pusta i hagen.Sen kom killen vid 2100 och då va han sur.Han skulle sätta på denna dekal på ena sidan och de va svårare än han trott.Jag hjälpte han sätta på klorna på draken och det blev faktiskt inte så dumt=)

Ikväll vet jag inte om jag ska posta skorna till en köpare(få se om pengarna kommer in i dag eller ej) sen blir det sjukgym kl 1800.

Blir det shopping imorron månne?

Jävla svin!

Och detta är fan bara milt sagt!Det finns så många sjuka människor där i i vår värld och när jag åt mina knäcke i vanlig ordning läste jag aftonbaladet.Jag höll på att spy då jag läste.

*Katten pelle har varit försvunnen i ett dygn.Sen hittar polisen Pelle upphäng mellan två träd och strypt med en antensladd.

*Katten Dave kommer hem och då ser hans ägare att han har en stor pil rakt igenom kroppen!Idag mår Dave bra.

Just djur har en speciell plats i mitt hjärta,just för att det är vi människor som är dess ägare och lika så bestämmer vi hur vi ska hantera våra hjusdjur.
Djuren har inget att säga till om och det är det som är så hemskt att människan missbrukar sin makt.Svin finns det överallt....just därför har jag mina två familjemedlemmar hemma och inne hos mig.Onsdag

Jag ska strax äta frulle och sen ska man lugna magen för sen blir det en promenix i det vackra vädret=)Jag brukar alltid klä på mig för mycket kläder när det är varmt.Dels beror det på att man ska inte klä sig för lätt för risken är stor man drar på sig en förkylning,iallfall jag.Sen så är jag ganska kritisk över hur jag ser ut,och jag har aldrig kunnat bara "slänga på mig något" och sen gå ut lixom...tråkigt.
Jag brukar gå i mina svarta byxor dels för när min mage bråkar så måste jag tänka på att man inte ser gravid ut...ganska jobbigt ibland.
Förhoppningsvis blir det bättre då jag gått ner mer*hoppas*

Jag ska få tummarna loss och sy shortsen av ett par svarta byxor klart.=)Sen så ska nog gubben sätta på den ena sidan på bilden den där kinesiska draken som lär täcka hela sidan.Jag hoppas på det blir bra=)
Annars vet jag inte så mycket om vad som händer & fötter idag,får ta dagen som den kommer=)


Gahhh!!

Jag blir såå trött.För ett tag sen skrev jag något om att jag hade beställt kläder på http://www.bubbleroom.se/
Jag fick lämna tillbaka allt och då betala jag för frakten sj  för returen.Dock fick jag ändån betala frakturan som låg på 415 (inklusive 39+29 för frakt)
I efterhand skulle de betala tillbaka mina pengar igen men då minus frakt då de fått tillbaka alla kläder.Men idag så har jag bara fått 247kr ...alltså 100kr fattas!
Så jag vill bara göra er uppmärksamma på att de är inte ärliga alls där och när man ringer till dem så är det oförskämmda och de kan inte betala ut de 100kr de tagit förmycket.

Lärt mig en läxa???åh ja klart jag har.Fast de va tydliga med att frakten och liknade får jag sj ståför men att sen dra för mycket pengar och sen inte vill ge mig tillbaka de pengarna är så jävla lågt!På mitt papper står klart och tydligt att frakten är =39+29kr men de har dragit=39+29+100Tisdag

Jag har nog en infektion i mitt kropp igen.Jag är ganska slö idag och jag har fått fler förkylningsblåsor.
Jag ska ducha strax och ta bus,sen blir det frulle.Jag ska ut och gå en runda med men bara en kort.Sen blir det slapp så mycket jag kan för jag vill verkligen shoppa på fredag=)

Ikväll ska jag till familia och handla foder till katterna mina och även handla naturläkemedel,som är för övrigt ganska dyrt=/Men måste man så måste man.

Fick väl inte så bra nyheter igår efter pappa gjort kamera undersökning i halsen och ner.Ena sidan hade redan ALS spredit sig till=blivit försämmrad.Han fick tips på hur han skulle göra när han äter så han ej kvävs av maten.Verkligheten slår till ibland och jag intalar mig sj att jag tar en sak i taget för annars går jag under,men det är inte lätt då pappa blir så kraftigt förämmrad hela tiden.Han har fått en rullator som han ¨går inomhus med så gott han kan.Han klarar bara någon meter sen orkar hans kropp inte mer.Pappa kan aldrig mer komma hem till mig mer,och bara det är en sorg.Inget är som det brukar...hela våra liv har vänts upp och ner...
Jag älskar dig pappa

Måndag

Det sägs att denna vecka ska det vara fint väder,jag hoppas det=)Jag är väl inte så jätte förtjust i den extrema värmen utan hellre lite svalare.

Vakna tidigt idag av huvudvärk och den börjar ge med sig lite och tänkte ut och gå innan frukost idag.Jag hoppas kunna gå i em eller kvällen med.Jag har förlylningsblåsor igen i munnen så jag ska gå på naturläkemedlet echinagard.Imorron måste jag till familia och köpa mer.

Idag blir dagen som den blir,tar saker och ting hur mycket jag orkar osv.Jag ska tvätta ikväll i vanlig ordning och jag ska kanske sy om ett par byxor till shorts.Jag ska nog ut till vildkattsungarna med och kolla läget med dem=)

Kvällen

Det har varit full rulle idag ,hela dagen.Vi gjorde det jag behövde göra idag och sen körde vi till jobbet och färga bilens baklampor,ska bli kul att se resultatet sen=)

Jag har varit ute hos "vildkatterna" från och till idag och de är för kära alltså=)Troligtvis så hämtar en eventuellt ägare den tuffa tjejen som jag blev förälskad i,men bättre hon får ett hem än att gå ett grymt liv tillmötes.Inte nog med det fick jag en chock.En katt till hade kommit idag med två ungar på ca 8veckor.Tyvärr kunde jag ej bekanta mig med dem för mamma skydda dem.Kan man bara få de tama så kan de ju få ett hem.
Jag älskar djur och hade jag kunnat så hade jag tagit hand om alla.Förhoppningsvis kan vi fånga in några katter(de vuxna) så vi kan avliva dem istället...=/

Tack olov har jag två bäbisar som jag älskar enormt=)

Söndag

Imorron blir det ingen träning utan två lång promenader istället.Jag önska kroppen hade klarat ett riktigt pass för jag är ju taggad på det=)
Nästa vecka kommer killens kinesiksa drakar som han sak sätta på hans bil.Det blir nog fint när det blir klart.

Idag händer lite saker som små ärenden till mekonomen och rusta och sen handla lite på citycross för mina shakes är snart slut.

Igår hitta vi ett hem till en lite vidkattsunge.Vildkatterna är inte jätte vilda utan ibland får man klappa dem och jag kunde bara ta upp ungarna i famnen.Det är nog två honor kvar.En är randig med sköldpaddsfärgad i(hon är en lite pigg tuffing)den andra är randig med en svart prick på nosen och är lite mer skygg av sig.
Jag hoppas de får ett hem iallafall.De är väl snart 7veckor.


Lördag

På lördagar brukar jag och killen åka någonstans,men allt sånt är ju stängt idag.Just nu håller jag på att lägga upp annonser igen på eniro.Det går så dåligt för mig på tradera så det kostar mig mer än vad jag tjänar.

Igår va det ganska trevlig.Vi åt god mat och jordgubbar och grädde,supergott.Dock så är det inte så kul att man fått en del aptit.
Jag lägger in några bilder på igår=)

Midsommar

Idag är väl en supar dag enligt en del,men inte för mig.Jag har aldrig gillat att supa men visst kan man ta en glas men att bli påverkad klarar jag mig galant utan=)
Idag ska vi alla kvinnor hitta en snopp=midsommarstång och dansa runt om så vi lättare blir gravida....Haha

Killen är hos mig idag men inte just nu för han körde till jobb för att färga listerna på hans bil för sen kommer sidorna av bilen täckas av stora kinesiska drakar=)
Jag ska fixa mig undertiden och träna lite och jag hoppas jag orkar göra mig extra fin idag,ganska kul att syla upp sig=)

Jag vakna i natt va ett jädrans ljud.Tyckte att de ljudet brukar jag inte höra...och sen fatta jag det kom från min mage..haha...ja det är helt sant.Det lät som andra världskriget i magen och den skrek och potistera.Man kanske kunde spelat in den på mobilen så man använt den som en ringsignal*fniss*

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig midsommar

Torsdag

Idag vill pappa jag ska komma till han,och jag tror jag får sjuss av gubbens syster.Jag mår inte riktigt bra i muskelsjukdommen idag men sen samtidigt får man ju passa på att träffa pappa så mycket som möjligt.

Imorron är det midsommar,och vädret lär väl vara kast då med förmodar jag.Det kommer hem lite folk till mig och vi ska äta god mat och annat gott=)Va lite rädd för det med tanke på att man ej skött maten så bra,för ibland så äter man för lite men jag har ändån gått ner 0,5kg denna vecka=)
de sista två kilona har gått fort tycker jag,men bara bra det..hehe

älskar min man enormt=)

Onsdag kväll

Jag vet inte hur många gånger jag försökt skriva i bloggen idag ,men nu får jag väl prova igen=)
Det har varit en slö dag idag ,för oftast då jag gör mycket under en dag så får jag lida för det dagen efter.Så lite träning blev de men jag orka aldrig hela passat,gav upp då och slängde på en disney film(älskar dem)
Jag har varit snabbt på familia,för han som skulle hämtat gardinerna som jag säljer ,han kom aldrig och då åkte vi en sväng på familia.Det är rea i de flesta butiker*spännande*
Imorron ska jag åka bussen till pappa,han ville jag gärna skulle komma så jag hoppas jag mår bättre imorron så jag klarar buss.Han fick lite fakta av mig som jag hitta om hans sjukdom och det verkar som om han sak åka till tyskland,jag hoppas det=)
Nä nu får jag nog läsa mina älsklings bloggar=)

Tisdag

Igår skulle ja ge mig på att färga ögonfransarna igen.Sist jag gjorde detta skrev jag i min gamla blogg om detta att jag hade fått en allergi mot det och ögonen svullna rejält osv.
Jag tänkte att jag skulle prova igen och bara ha färgen i en kort tid men icke så nicke,jag ser ut som en narkoman i ögonen och de kliar....Så tänk på de ni som färgar för första gången ,att ni kanske ej tåler det.Jag färga i märket DEPEND.

Händer idag då?Jo jag ska med pappa till sjukgymnasten.Han ringde igår och fråga varför jag ej ringt på ett tag för jag kunde ju ringa han varje dag innan,men jag känner att han behöver distans lite nu när det är en massa för han.Den tråkiga nyheten är väl att det fortfarande går utför precis lika fort som innan och medicinen verkar inte alls=/
Varje gång jag pratar med honom blir jag jätte ledsen,men vem hade inte blivet de när man vet att ens pappa kommer dö snart?
Jag ska försöka idag att inte bryta ihop och vara där för pappa,trots allt e den han så får varje dag gå igenom ett rent helvete.

Visste ni att.....

Borstar du tänderna med lite salt så slipar de bort eventuellt fläckar ,MEN tänk på att för mycket salt kan skada tänderna.


EM

Nu är jag hemma från en promenix och mår inget vidare idag.Har ganska ont så jag ska försöka ta det lite lungt just nu.
Det är midsommar på fredag och har pratat med S om vad vi ska äta osv.Tror det bler god mat och trevligt sällskap bara=)

Jag har ringt om arbetstprövning på familia,och v 29 ska jag på möte med butiskchefen och någon från ams.Hon kunde inte lova mig 100% att jag kunde börja hos dem för hon vet inte vad arbetsträningen innebär och inte jag heller fullt ut.Hon tyckte det va viktigt att jag platsa där med=)Och jag håller tummarna att få börja och att jag mår bra den dagen så man visar bra intryck=)Men blir det ej arbetsträning då hos dem så söker jag någon annanstans bara,så enkelt är det men V 29 vet jag mer=)


Måndag

Jag är helt sleten,gud så trött man är och ändån har jag tagit något naturläkemedel som ska pigga upp,dock så smakare det precis som en gammeldansk...*blä*
Träning är på g idag och denna veckan får jag röra lite extra på mig för de blev lite galet med maten igår,attans alkohol.
Idag blir det oxå promenixer och ringa om arbetsträning och tvätt.Har jag tid över ska jag bara sy in lite kläder till så de passar.Ganska bra att man kan sy och så för annars hade det blivit ganska dyrt att köpa nya kläder=)
Måste oxå boka in en dag med Amy lilla nu snart ...hehe
nä nu får jag sätta fart med mitt,adjöken


Partybilder

Här kommer några partybilder=)

Den guldiga halterlinnet har jag ju sytt sj,och igår va de första gången jag använde den.

SLUTSATS:Det är svårt att "tänka på" kalorier dagen efter en blöt utekväll.Kroppen skriker efter sådant som den inte brukar skrika efter så idag unnan jag mig lite av de kroppen ville ha.Nästa vecka får jag sätta fart med träningen extra mycket,för det är svårt att gå ner ivikt då alkohol är inblandat.


Söndag

Jag mår som jag förtjänar...haha..=)Dagen bara rusa igår och innan jag viste ordet va så va det tid för att fixa sig i ordning för utgång.Det blev ganska sent innan vi kom in till stan igår men heller det än att stället man går på är folk tomt.Denna gång skulle vi testa dickens.S och T gilla stället men jag trivs inte så mycket där,för man har ju hängt där sen man va 18år och sen dessutom så är de en hel del folk som man inte alls kommer överens med,lixom sådan jävla rälig gubbsjuka typ.De vet jag har min man och vi är förlovade och lika så ändån kommer de med sina opassande förslag*äcklo*
Det blev lite dans igår och de va faktiskt kul,dock att jag va full.=)S och T tog massa fotto och de ska bli kul att se dem sen*fniss*

Händer och fötter idag då?Har ingen aning faktiskt.Skulle träffa en annan säljare ang.skorna som jag har satt ut på annons,men lika så hon hörde aldrig av sig heller.*irri*
nä nu ska jag nog lägga mig framför tv och slappa...hehe....


Malmö

Hela dagen igår längta jag tills idag,vet inte riktigt varför ,för vi ska bara åka till malmö idag=)
Vi ska till shoppingstället som heter Entré och jag har bara varit där en gång.Det är inte så jag är shopping galen eller så,kanske låter så för jag gör inget annant än att ränna i butiker=)Men jag gillar och titta,få ideér och kanske sy lite sj,lika så visa det sig att denna gång har jag varit sjukskriven i TRE ÅR!
Jag trodde bara de va två år,men iallfall så blir man idiot att gå hemma,och därför måsta jag komma ut bland folk.
Snart blir det ju arbetsträning så då orkar jag nog inte vara ute så mycket=)

Igår fick jag en snilleblix.Jag har ju några bh som jag har blivit förstora och det känns surt att behöva köpa nya för har du större kupa än C så kostar de lite.Men nu har jag 70E och jag sydde om BHarna igår,och skit bra blev det och inget man ser att jag har sytt om*glad*

Jag ska nog vara borta hela dagen idag*kul*Då får vi se om jag hittat något fint eller inte,men en mascara behövs=)

En gammal bild & de va lilla K som fotto,och bäst är hon på det=)


Fredag

Kl åtta väckte Tezzi mig för hon ville ha mat,så då mörda hon några blommor och sen kom hon och skrek.Nå ja,det va bara till att gå upp ,och det va nog bra jag gjorde det för jag höll på att få migrän.Än så länge håller den sig borta men man har en förlamande känsla i huvudet ner i axlar ut i ena armen.Men jag ska strax träna och då kanske den ger med sig,eller blir dte värre,vi får se=)

Sjukgymnasten kände på min nacke igår och han sa det va inte riktigt bra,kotan längst upp känndes inte oki och något med leden där är inte bra,så jag måste börja träna de små musklerna där uppe så den stabiliserar nacken .*pust* säger jag bara !

Det öser ner och hur mysigt är det lixom?Idag kommer kanske en köpare och köper några skor,*hoppas*
så skulle jag vilja klippa mitt hår och färga håret mörkbrunt,men dock så har jag inte rätt ansiktsform till att passa i denna frissen=/


Torsdag

Vakna idag av migränen gjorde sig påmind kl 7.Inte det roligaste men vad kan man göra lixom.
Jag ska ut och gå idag iallfall och sen blir det sjukgymnasten kl sex.
Det är folk som har hört av sig angående skorna jag satt ut på blocket.Ganska kul =)visserligen har jag satt ut skammpris på skorna,men bättre det än att de bara ligger igarderoben som de har gjort iallfall 5år.

Vi har fått tillökning på "gården" där jag bor.Två små kiseungar har vidlkatt mamman fått,en orange och en randig.De va på trappan igår och mörda varandra=)Man är samtidigt glad för att se de små liven men vet oxå att de har en grymt liv till mötes.När jag flytta hit drog jag igång en räddnings aktion men tassebo och kattkomando syd kunde ej göra något.Då kontakta jag komunen och de sa att de kunde fånga in dem och avliva dem,men inget har gjorts.
Vi får hoppas de får en fin sommar iallfall=)

jag är så glad jag har mina älsklingar=)


Fasiken...

Nä det är verkligen inte min dag!hämta ut paketet från bubbleroom.se och hade beställt i storlek 36/38 och kläderna va så pass stora så som en storlek 44/46!
Inte nog med det ska jag lämna tillbaka det klart och då ringde jag om hjälp för de förklarar inte bra nog på nätet.Jag gjorde som hon sa och André har precis lämnat in det på posten,då får JAG betala nästan 60kr för att skicka det och sen så måste jag betala 415kr till bubbleroom och sen när de fått tillbaka varan så betalar de inte ut alla beloppet utan frakt och ex avgift får jag betala oxå så då kostar det mig 70 kr till!
Nu när killen lämna tillbaka varan kom jag på att ska de inte veta vem som lämnar tillbaka sakerna??visserligen har jag bara skrivit dit mitt personnr men räcker det!!?

Jag är helt slut och förvirrad!

Update

Vilken dag säger jag bara,värker i varje del på min kropp men än så länge har jag inte lyckas få migrän..ÄN.
Det har varit fullrulle sen imorse och mötet gick jätte bra.JAg börjar i ett nytt pojekt med f-kassan och ams så jag ska få rätt med en arbetsträning och kanske 50%sjuskrivning och anpassad arbetsplats.
Jag ska sj söka där jag vill bara och arbetsträna och imorron ska jag ringa en iallfall=)

Jag har cyklat en massa idag,cykla ner i byn för att hämta kläderna jag köpte på bubbelroom men när jag kommer dit så har paketet ej kommit.Den kommer nu kl fyra.Jag hade inte läst på avin*fniss*
Jag ska inte cykla mer utan andré hämtar ut det ikväll=)

Mina bh passar icke=/dock inte är de förså men förstora=/Jag köpte en vit 70F på lindex som jag aldrig annvänt och nu kan man ju inte använda den heller.Jag har ju flera andra bh i samma modell och storlek och de använder jag ju än sålänge.
Någon som har en byst på 70F som vill köpa den vita bh den har kostat 199kr på lindex men säljer den för 120kr OANVÄND!Onsdag morron

Idag är det möte på arbetsförmedlingen kl tio.Ska bli spännande att se vad de har att säga om sitsen men jag hoppas på det bästa klart=)
Jag vakna halv åtta idag och jag har städat upp all kattsand  och när jag kommer hem blir det att jag äter frulle och sen litta träning på de.
Det är riktigt tråkigt väder och det regnar från och till,och jag hoppas det blir uppehåll både dit och hem.

Jag och S mätte oss lite snabbt för någan dag sen för jag tycker hon är smalar än mig,och jämfört med min sista mätning har jag gått ner lite till=)men i aug eller slutet av juli så gör jag en uppdate igen ordentligt,för det är ju roligare när lite mer cm försvunnit=)

Jag skriver igen sen när jag kommer him.

Visste du att....

Väldigt stark kryddad mat ökar förbränningen rejält?
Mycket chilli i maten är kanon för den som vill gå ner ivikt ,MEN
prova lite först och se hur din mage reagerar för den kan bråka lite om man chockad den extremt mycket;)


Tisdag

Idag är det en del som ska fixas till imorron.Jag ska förbereda för mötet imorron.Känns som allt sätter fart nu och det är jag glad för.Bara tråkigt att gå igenom alla papper och referenser och lika som papper på sjukdommarna.
Jag hann städa garderoben  igår och där hitta jag mer saker som skulle sys in och fixas med.Då har jag att göra denna veckan med andra ord(tack o lov för min symaskin)

Jag har kanske fått sålt mina gardiner oxå som jag köpte på jysk.Ska ner till posten med S och kolla vad frakten blir.Jag hoppas jag får sålt dem bara=)

Nä nu ska jag läsa bloggar och sen ut och gå en promenix=)

Tankar

Ni som inte vet har jag och killen pratat länge om att gifta oss.De enda som står ivägen är pengarna och att jag vill vara sj försörjande innan det sker...men om man gifter sig i hemlighet?och i råd huset?
Tänk på de ni=)

Måndag

Drömmde hela natten om pappa....men konstigt nog är han alltid frisk i mina drömmar.Han kunde gå precis som vanligt i drömmen.Verkligheten står mig ibland att hans tid är räknad och när han inte finns mer,kommer allt bli så annorlunda.
Det värsta är ju att de finns men medicin som de har forskat mycket med och den gör så att det bildas nya celler och på så vis kan de leva i många år.Det finns i sverige och de har redan provat om eventuellt biverkingar men nu ska de provas igen under en längre tid.Han som håller i detta sa att iallfall vi får räkna till 2012 minst=/
Det blir försent för min pappa iallafall och tänk er hur frustrerande det känns,att det finns något som kan göra han bättre,eller iallfall inte sjukare,och skjuta upp förloppet i några år.

Jag ska träna lite nu strax,sen ska jag försöka hinna städa i garderoben och även sy in lite tröjor som har blivit förstora.Jag har en del kg kvar som jag vill gå ner och jag ska högts gå ner 7kg och då har jag gått ner 15kg!.....Jag har märkt att då man gått ner de första 7kg jag ville gå ner att jag ville väga mindre och mindre....men gå jag ner 7kg kvar så har jag storlek 27 eller 28 i jeans=)Men som sagt att dessa 7kg jag vill gå ner,att det lär ta tid och jag vet oxå att mindre än så kan jag absolut inte väga.


Jag älskar dig min underbara pappa och jag önskar att du kunde vara hos hos så länge vi bara får!

Söndag

Det blev lite ändrade planer igår men allt fungera trots det=)
Söndag är det idag och det är den sista dagen killen min är ledig.Jag har storstädat och sen blir det tvätt och då ska jag försöka färga en tröja igen,för den blev fläckig sist.
Jag har även bestält tre överdelar,två tunikor och en långaramd på Bubbleroom.se.
Ska bli kul att se hur det ser ut "live" sen och jag hoppas de passar för annars kostar det om man ska byta storlek och jag nu ej läste fel=)
Här kommer lite fotto på mina blivande köpDet sista linnet va det någon köpare som hade kommenterat att de va mer i det aprikosa färgen än rosa och det är ju det jag vill ha=)

Man vaknar inte riktigt...

Gud alltså ...Jag har nästan precis vaknat och jag fick lägga mig en stund för att orka ikväll med grillning.Jag känner mig som grymt fylledålig och inte sovit på 48timmar och plus en maginfluensa oxå...så då vet ni kanske hur jag mår.
Nå ja.Jag håller på att marinera nötköttet och sen bär det av=)
Nu ska jag spela lite gitarr så gott det går med tanke på jag fick bytta sträng och den blir ju ostämd efter ett tag då man spelat,sen hjälper det inte heller då om man har långa naglar,och har fått fila ner dem rejält men vill inte sabba de helt=)
Ha en fin kwäll

Lördag

Jag va helt slut igår och det blev tidigt kväll för moi=)Jag va nere hos ralf(grannen) och satt och malde litta,sen slog medicinen på så enormt så jag fick gå och lägga mig.

Jag ska ut och gå en lång promenix idag med mannen.Ikväll ska vi iväg på grillning och det ska bli kul faktiskt.
Annars vet jag inte vad jag ska göra underdagen utan tar det som det kommer.
Kanske skriver mera senare idag..
Ha en fin dag allesammans.

Lilla Tezzi ligger och vilar....hon har hånglat upp mig hela dagen idag...=)

Hemma

Helt slut är jag,men mest för att det va så mycket folk på väla.Dåligt utbud va det med tyckte jag,och de jag ville ha va slut eller ej fanns i min storlek.Nå ja...jag köpte en massa turkosa smycken i snäckskal,och en vit väska och en ljusgul lång tajt tunika som blir fin då man har lite färg=)
Får väl leta runder en annan gång helt enkelt.


Fredag

Jag ska inte träna idag utan gör det imorron,för det blev lite ändring i planeringen.Jag ska till väla idag och min underbaraste man följer med fast han hatar det.Jag skulle egentligen iväg med syster men det blev ändring.Jag behöver lite långa tunikor nu när det är varmt och jag tror jag såg några billiga på HM=)

Jag har två bra nyheter idag=)
1. F-kassan ringde och äntligen börjar hjälpen!Jag har varit sjuksriven från och till i många år och nu äntligen ska jag få hjälpt med eventuellt arnbetsträning uppt till ett år,för att se arbetsutbudet(sist va det bara 10timmar i veckan) och sen kanske får jag hjälp med ekonomin typ 50%jobb(om jag klarar det) och 50%sjukskrivning och då kan jag få lite mer pengar att röra mig på=)Men det bästa är ju nu arbetsträningen som kommer igång och sen tar man nästa steg.Jag ska på möte nu på onsdag.

2. Jag har nu gått ner 8kg=)Super glad är ju jag men har några kg kvar och jag vill aldrig vara supersmal som storlek 32-34 utan jag blir glad om jag kommer ner i en stor 36 i byxor(menar inte i jeansstorlek utan vanliga tex svarta byxor från hm).
Dock så känner jag mig inte smalare och visst jag ser jag har mindre storlek i byxor men jag tror fortfarande inte på att det är sant.

Jag lägger upp bilder på mina fynd sen...adjöss=)

Torsdag

Igår rusa dagen och man hann ej med det man skulle.
Idag ska jag fixa mina naglar och tänkte jag skulle cykla dit,fast det blåser.Jag får lite träning då ju och då slipper ga gå en runda sen,som jag inte tro jag hinner med endå.
Jag tänkte hjälpa andré med bilen oxå,och hans säte har skinnet blivit sliten så jag ska bytta ut den biten,samt ska jag fixa det gula hårtyget som jag har stylat till han,för det behövs byttas ut.

Idag åker pappa till danmark och vet inte när han kommer hem,och jag hoppas hans får något bra naturläkemedel.
Vi tror mer på naturläkemedel än mediciner,men nu måste han kombinera båda.Min farmor dog i skelletcancer väldigt ung och hon tog inga mediciner utan bara naturläkemedel.Hon fick 4år mer än andra och hon va pigg in i det sista=)

Idag ska jag oxå handla lite mat till citycross och det får bli senare ikväll.
Fick en idé igårkväll att man kan ju faktiskt beställa klistermärken på cyklen,och man kan designa de hur man vill=)Ska man kanske beställa Hanna Hansen  och sätta på cyklen*fniss*...gansksa coolt ju för vem vill stjäla den då?


Ibland så....

Har jag en fin gubben=)Nu ska jag berätta......Jag har två cyklar som jag och min syster fick då vi komfermera oss(stavas det så?) och jag köpte hennes mörkrosa av henne för min gröna hade växlarna pajjat på.Förra året så fixa jag upp den mörkrosa cyklen och den blev ljusrosa med svarta detaljer,sen blev den stulen(ja den va låst) men vi hitta den men då va färgen avskrapad och växlarna fungerade inte mer=/

Igår köpte jag en ny växelvajer som André=gubben skulle bytta så växlarna börja fungera igen,men det gick inte och två timmar senare kommer han upp och är irri som fan!
Han sa   -jag skiter i de jävlar cyklarna nu,och nu kör vi och köper en ny till dig!
Vi leta och leta och kom på att cyklar är rätt dyra,och köper man en cykel på biltema eller liknande(där är de billigast) så tar de något år så är de sönderostade.

Vi åker till "bonnen" där vi va igår,och in har en mörkrosa cykel kommit in beg för 1500kr.Det enda som som va lite märkbart va att ca två mm på ramen hade lite färg försvunnit men det kan jag nog fixa så att de ej syns mera och lika så ett klistermärke på cyklen va lite sliten(men den tar man bort)
Jag har nu en fin mörkrosa cykel och jag älskar min gubbe enormt mycket för detta kan jag ju inte köpa sj pga av min låga sjukpeng....här kommer ett fotto på min bike=)Onsdag

Strax blir det träning,men bara den lätta träningen,men i vilket fall så rör man sig i en halvtimme och sen går man en promenix,bättre de att dela ut träningen för det fungerar inte att jag tränar hårt en timme och sen blir jag kass och får ligga resten av dagen pga muskelsjukdommen...jag har fortfarande inte lärt mig riktigt hur jag ska hantera den,men det kommer väl=)

Jag tror på kärlek i första ögonkontakten=)jag såg en cykel som kosta 5000kr och va som gjord frö mig.DEn va svart med "bling" detaljer och guld detaljier i coola mönster,sen va ju sadlen i äkta skinn med ormskinn i guld..*fniss*
Nu har jag ju inte 5000kr i bakfickan och lär inte lägga det på en cykel heller,men en beg cykel som är sämmre skick en min vill de ha 1500kr för!!!André ska prova bytta och laga växlarna för då fixar jag den äldre cyklen(har två som är kassa) Då blir den nog svart cyklen tror jag,men får se hur det blir =)

Vilken tid det tar för att gå ner,och jag ser ingen skilland alls,känner mig fortfarane "pluffsig" men 7kg(sammanlagt) har jag gått ner och hoppas på att gå ner mer men det tar ju en enorm tid detta*pust*

så ser överdelen ut ...*love*
Jag våga dock ej ta fotto på hela mig för jag är rätt stor nertill..=)


 


Tävling

Jag är med och tävlar om nr 3 hos TIna.Hennes blogg hittar du här:http://pussydoll.blogg.se/
Jag har provat innan att tävla och jag vet att chansen är super liten att just jag vinner,men jag hoppas på lite tur och att vinna hade gjort mig glad,för då händer det något fint i mitt liv trots allt.

Tisdag

Sov underbart inatt,ganska skönt faktiskt=)André är helt sönderbränd så det blir inte stranden ida=/Jag messa pappi och fråga om jag kunde komma och sola,men innerst inne känner jag bara mig ivägen då jag är där,inte alls välkommen.
Vill gärna njuta av vädert och bor man i lägenhet är det svårt att sola .
Jag ska ut och gå en runda sen och ikväll med hoppas jag.Sen ska vi till "bonnen".Ni som inte vet vad detta är kan jag då förklara såhär:Det finns en bonde i en håla som säljer cyklar och cykeltillbehör ochg även beg cyklar,det finns även en liten handel med blommor och lite godis=)
Vi ska dit och köpa ett cykel däck,och jag ska se vad priserna ligger på en beg cykel.
Nå ja lite av mina planer om idag=)
'ha det underbart i detta vackra väder

Älskar denna klänningen.Hade den på mig hela dagen igår.Ca 200kr på HM och den är sval och skön=)

Stranden

Det va bara en snabb visit på stranden,men vi va där lite mer än en timme och andré brände sig,ganska mycket.Jag brände mig inte alls och det brukar jag annars göra men jag är bara gals jag slipper den svidande känslan=)
Jag tog några fotto som kommer upp på bloggen.
Snart ska jag tvätta oxå....slipper gärna men vem ska då göra det om inte jag.

Måndag

Hela denna veckan har min gubbe semester,ganska skönt att inte vara sj och sen samtidigt göra något om dagarna.
Idag ska jag träna men tänkte ta den super lätta träningen i 30min,typ träning för nybörjare.Inte för att jag är otränad (har tränat i några år) men mest för att se om jag inte får en febertopp igen i flera dagar.Det är inte lätt att ha en balans med träning,kost och annat.

Vad händer annars?Jo det va på tal att kanske köra till råå och ligga på stranden för att inta smälta bort.Tror det blir så.Sen ska jag tvätta som jag brukar då det är måndag.
Tänkte åka till "bonnen"(ett ställe där de säljer nya och beg cyklar) Vill veta vilket pris det rör sig om då de gäller beg cykel.

Ska försöka att inte glömma min kamera så man kan ta några fotto i det vackra vädret=)

vilket fetto man är ,tänka sig att fotto vinklar har sådan betydelse=)

RSS 2.0