Outfit

Strax jobb och skallebanken består*pust*


Måndag morgon

Vakna med migrän och har knaprat lite piller och gjort några strech övningar,hoppas det går över!

Händer idag?
JO det blir jobb som vanligt och sen så blir det tvättning på schemat.Måndagar är alltid tråkiga tycker jag.Annars blir det inget annat på schemat.

Innan  jobb ska jag försöka vibba.Jag har ju en platta som vibrerar och denna sägs hjälpa folk som lider av fibromyalg m.m.
Den öka blodcirkulationen i kroppen.Jag står på denna platta varje dag och ibland hjälper den och bland inte.
När man har en del "hinder" i livet så tror jag inte så mycket på mediciner utan en alternativ behandling.Jag har sj tagit tag i det,för mediciner är inte så bra som folk tror.Dels biverkingar och sen blir kroppen van och då får man höjja dosen.Jag tar enbart medicin då inget annat hjälper,alltså vid en sista utväg.

Jag önskar er alla en trevlig start på veckan=)

Hemma hos mig för många år sen.Jag va nog 20 år skulle jag tro.Älskar min gitarr fast jag ej spelar så mycket mer...tänk så mycket musik kan göra för en;)


Helgen snart över=/

Helgen har rusat som vanligt.Man har alltid en massa att göra och sen så är det tid för att nanna igen.
Igår hände detta:Jag träffa syrran i hbg*kul som alltid* och sen handla man mat och proteinpulver.Kvällen blev mys och film;)
Idag då?Jo då har jag storstädat och hängt upp allt julpynt och byttat gardinerna.Jag ska bara handla ett nytt duchdrapperi på ikea för 39kr och sen är jag färdig.
Snart ska jag träna en timme.Just nu vilar jag magen och frullen bestod av två ägg och protein shake och magen är enorm nu;)Är inte van att äta protein så jag blev mätt på TVÅ ÄGG!
Jag återkommer om hur viktminskingen påverkas av kcal räkning(så som innan) men nu består kosten av nästan bara protein känns det som;)

Hur har det gott med franns serumet då från loreál?
Ja  kan säga som så att de är INTE värt de pengarna.Fösrta veckan rammla fler ögnfransar av och sen andra veckan så blev de lite starkare.Men nu tycker jag att flera veckor har gått och det är faktiskt en minimal skillnad som innan.Spara de där 179kr och köp något annat för;)
Dessutom så tar de dubbel så mycket tid att sminka sig på morgonen för fransarna är ihopa klistrade och kvaliten ser då ut som lim.Man får separera fransarna en och en med en nål och gissa hur lång tid det tar.
Jag kommer använda slut på serumet men inte köper jag en ny.


Fredag

Jag är helt pittögd så trött jag är,men snart ska man jobba och det ska bli så kul.*me like*
Ibland vill jag bara stanna kvar för man mår så bra där.Kropp och själ hör ihopa faktiskt.

Idag ska det bli jobbtajms och direkt från jobb ska jag till pappa och hjälpa honom ett par timmar så jag lär inte komma in till bloggen idag mer.

Igår träffa jag snyggosjukgymnasten.;)
Har inte varit där på två mån för förra månaden så avboka jag i sista minuten.
Hans första reaktion va att han fråga hur mycket jag gått ner i ivkt.Men förklara att det låg i standby.Men han tyckte att jag hade gått ner några kg sen sist och det va kul att höra.
Han har ju jobbat en del som PT som jag förstår och kan mycket om kost och hälsa och nu sa skulle jag prova lite proteinpulver och testa.Jag ska prova och se om det hjälper.

Ett tips:försöker du gå ner i vikt?Ät varierat...ät inte lika dan kost dag ut och dag in,utan chocka kroppen då och då och ät radikalt ändrat.Annars blir kroppen van och du går ej mer ner fast du äter lite kcal.


Sara:den Röda tröjan kommer från bikbok.Jag betala 249kr.


Torsdag

Har inte haft en bra natt alls och jag längtar till jobb.Jag mår så mycket bättre där och känner mig gladare,men kan man bli något annat då de är fantastisk personal?;)

Idag ska jag bara till sjukgymnasten men imorron blir det mer stressigt för mig.
Del ska jag jobba över och även snabbt inom hm,sen ska jag direkt till pappa för han behöver hjälp i några timmar.

Jag hoppas ni får en fin torsdag;)


Ledig

Varje onsdag är nästan sig lik.Samma rutiner och sen ta det lungt så mycket man kan.
Jag ska göra detta innan jag kikar på film:
*färga utväxt
*Träna med en massa pauser imellan
*ducha+bus
*Borsta Tezzis tänder
*ta av klarlack och sätta på nytt
*Hämta ut mediciner för ca 500kr

Efter detta så kikar jag nog på en film.Mest för att annars kommer jag inte klara att ta det lungt.Kroppen behöver vila oxå och jag har varit på högvarv i flera veckor nu.

Jag vill så gärna ut och shoppa....


Tisdag och beslutet är taget

Idag så avbokade jag min nageltid som är om fyra veckor.Jag städar i hennes salong för att få gratis vegjorda naglar med gelé(förstärkning på egen nagel)
Jag har inte klarat städningen så bra nu sen jag börja arbetsträna och andré har hjälpt mig massor.Nu tog jag beslutet att sluta med detta.Jag ska försöka fixa mina naglar så gott jag kan sj.Jag saknar den "pyssliga" delen och den tiden det tar att "pimpa" mina naglar.

Jag börjar tidigt på jobb och min nya handläggare kommer dit.Jag känner henne sen innan och jag hade henne då hon hjälpte mig som tusan då magen va största problemet.Jag ser framimot vårt sammarbete.

Mina byxor sitter inte så tajt mer,har sytt in dem men nu hänger de i baken och låren blir det massa veck av tyg....kanske har förlorat lite fettmassa men ökat muskelmassan*hoppas*


Öppnat upp bloggen

Jag satt lösen för ett tag sen för jag orka inte skriva blogg,eller rättare sagt så har jag ont om tid.Lika så va det lixom ett "måste" att skriva och svara på kommentarer.Jag har bloggen enbart för min egenskull men besluta att öppna den idag.Jag kommer inte skriva lika mycket blogg för jag hinner inte.

Jag har börjat öka tiden på jobb.Ska först och främst klara 15h/veckan till januari.När man kommer hem är man helt slut och orkar inget annat än vila.Helgerna går ut på att ta igen de jag ej kunnat göra iveckorna,som städa och handla mat osv.Jag har inte tid eller ork att träffa mina vänner så mycket som jag velat så ha översende med att jag är superstressad.
Jag har börjat hjälpa pappa mycket och är hos honom en del så.
Jag vet inte då jag hade en mysig dag för mig sj,och lika så hade jag behövt en "shoppingdag" med syster så mitt indre mår bättre.

Jag älskar dig syster L och du anar inte hur mycket jag ser upp till dig.K du är en fantastik man och du har varit i vår familj länge och jag är jätte glad för dig.

Pappa är min underbaraste.Han har lärt mig så mycket och jag kommer att kämpa på,för det är det han vill och önskar.Jag älskar dig pappa.Jag är även glad att vi har M som gör så mycket för oss,tack!

Jill dig saknar jag enormt mycket och du är den "systern" som ingen kan ta i från mig;)Vi har gått igenom mycket du och jag och även om vi inte träffas lika mycket så ska du veta vilken styrka du ger mig.

S du är den som ser och märker allt.Vi träffas på rätt ofta för vi är ju grannar;)du anar inte hur mycket du ger mig gomman.*love*

Amy du får mig att må super då vi träffas och jag får vara "normal" för en stund och jag mår så bra i ditt sällskap.

André...du kommer sist i denna "tacksamhet"  men det innebär inte att du kommer sist i mitt hjärta.Tvärt om!ibland tar jag dig för givet och jag blir arg på mig varje gång.Du är den bästa mannen jag stött på och utan din kärlek och omsorg du ger mig,så hade mitt livt kännt så ensamt.

Tack ni närmaste alla,tack!

Köpte denna och en svart igår.har letat som en galning efter denna modell men igår va en slump så hitta jag det*yes*.....kan bara tillgga att jag hatar rött!


Måndag

Serumet från loréal,Hur går det?
JO två veckor har gått.Jag tappar inte så många frannsar och de ser tätare ut på ögat faktiskt.Men jag vet inte än om de va värt ca 170kr.
DEt är supersvårt att lägga mascarna på.DEt tar extra lång tid när man sminkar sig för man måste separera fransarna.Om två veckor så får vi se slutresultatet=)

Jag va nog 21år här skulle jag tro eller 22...nå ja men blond,rund och go är man*fniss*


Detta bjuder vi på;)

Så här ser jag ut idag:

Sen kommer detta fottot som jag och killen bjuder på;)


Torsdag-VIP på Väla

Jag stävar efter att klara åka dit,för jag har aldrig varit där så jag är mest nyfiken=)

Idag ska jag jobba och efter jobb blir det snabbt till banken och 2030 börjar vipkvällen(man kommer ej in om man ej har "biljett")

Vad händer och fötter hos er idag då?

slänger på mig den outfiten today....gahhhaa...jag vaknar inte riktigt=/


Fortfarande för fet...

Min kära syster säger alltid att hon vill se mig i jeans,men jag anser att fast jag gått ner 10kg så är jag för tjock för jeans.Visst denna ljusa modellen är väl inte den bästa för mig men ville ändån visa att det ser hur SUMO som fan;)

Bildbevis nr 1;)
Sen så kommer en bild på min nya tunika.Jag har haft den ett tag men ej tagit fotto för jag va tvungen att sy in den ca 30cm i midjan och 4cm i armarna.Men resultatet blev bra och den är lite halv stor som den ska va.

Kanske är mer som en blus?nå ja vad vet jag;)RSS 2.0