Slampklänning

Så blir denna klänning kallad på jobb*fniss* dock så är den lite stor men bättre de än den är för tajt så sömmarna blir fördervade för den är av satin.Den har rynkdetaljer på mage och byst.Kostar 199kr på Gina=)


Kommentarer
Postat av: A.C

fint ju:D hehe..^^

va du shoppa nu för tiden..rik lr?:p haha.. jag har inte shoppat på skit läääänge:( hittar inga fina skor längre:S asch..trist..

vntar bara på mina skor från kina ska komma:D men kmr nog inte få de om en månad..jobbigt att vänta..fan:( men kan använda de direkt när jag få dem..de e bara till vinter:D hehe..^^



håller på plugga in min redovisning imorgon inför klass..nervöst som fan:( ..måste skriva ner lite stördord..annars kmr jag glömma allting..då e dt pinsamt ju:p haha..men önska mig lycka till:p uff~~ hatar redovisningar:( asch~~



men mama kmr hem imoron faktiskt:D jippie^^

2009-10-19 @ 19:45:33
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Äsch den är ju dösnygg=) You look hot Hannah!!=)<3<3

2009-10-20 @ 12:55:28
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Marcela

Skit snygg klänning den passar dig verkligen skulle inte kunna tänkt mig att den är från Gina. Hehe du får säga till om du hittar det :)

2009-10-22 @ 18:15:56
URL: http://marcelita.blogg.se/
Postat av: Marcela

Den är skit snygg ska verkligen köpa den imorgon. Japp jag har haft en jätte trevlig dag :) sitter nu och äter våfflor och chips samt tittar på idol :D har du fått i dig några bullar :)

2009-10-23 @ 20:48:28
URL: http://marcelita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0