Torsdag

Jobb tajm idag.Är ganska sleten men har ju bara imorron oxå och sen är det efterlängtat helg.
Idag blir det sjukgymnasten och ser inte framimot det,jobbigt att gå dit för jag vill hellre göra något annat än få behandlig av dem;)

Idag kommer kemtvättade jackan hem och de ska bli kul att prova den igen.Kvittot skickar jag till ELLOS så får vi se om några pengar dyker upp eller ej.


Kommentarer
Postat av: Areyanna

Härlig söt! Det ska kännas=) Själv ligger jag å snörvlar å nyser å hostar , .. så här blir det vila och sängen idag igen=( Men men intervjun gick toppen! Jag fick jobbet! Hon ringde igår!! Bland 170 sökande fick jag platsen!! Wieeeeeee=) Jag är sååå glad!! Ska bli så kul!! Fast heltidsjobb! Inte fy skamm!! Hoppas du får en toppen dag babe!<3kramar!

2009-10-29 @ 10:32:45
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Areyanna

Vågen säger ingeting gumman! Mät med kläderna istället eller ett vanligt måttband! Då muskler väger mer än fett syns det knappast på vågen i början! Så kör på det andra sättet så kommer du se skillnad=)Förstår att sjukgymnasiken sucks men men for a good cause,.. Du kommer inte behöva gå dit hela livet dock =) Hoppas de betalar för din kemtvätt å att jackan blir jätte fin=) kram!

2009-10-29 @ 10:34:50
URL: http://areeyanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0