Rösta vilken outfitt är snyggast till imorron?

Nr 1.

Nr2


Kommentarer
Postat av: Camilla

Nr 1

2009-09-05 @ 15:04:51
URL: http://millamy.blogg.se/
Postat av: Areyanna

Jag har haft löshår i alla former så länge att mitt eget hår knappt existerar hihihi,.. men men försökt va utan ett tag men det har max gått i 3 mån senn har jag tröttnat=) å velat ha längre=) Clips är en bra lösning=)Jag köper mitt hår på Socap, där har det toppen hår, lite dyrare men mkt bättre kvalite å sitter mkt bättre + sliter mindre än skit hår å dåliga grejjer=)Jag har testat så många märken jag inte vart helt nöjd med, så, kika på deras hemsida=)

Limma du trensen i hårbotten? Det har jag dock aldrig gjort, jag har sytt in, haft clips , haft keratinvax och rullade keratinlimm fästen men inte trens och limm,.. Det har aldrig låtit bra för håret, men men vad vet jag.På salong kostar håret mellan 2500-6000 kr ungefär, men det var länge sedan jag slängde utan sånna dumma summor på bara hår. Jag gör det själv eller via vänner eller min kära sambo. Sist nu beställde jag hem hår + tång å han satte i det å gången före med=) Blir mkt billigare så=)Hur mycket fyller hon? Hitta du nån fin present? Jag har tränat lite å fikat med hjärtat på stan=) Senn nu blir det middag hemma å senn jobb ikväll å inatt=) Rätt ok det med, kan va mysigt nån natt här å där=)Letar heltidsjobb dock, timmar är ingen dröm å gå på,...Jobbigt när de inte kan sätta sig in i hur du har det=( Hmm men men du kan ju bara göra ditt bästa, å vissa dagar är det mer än andra, det är bara å acceptera för dem å för dig med, du duger precis som du är! Var lite snäll emot dig själv sötnos!Blev inga fina kort vi tog på mej innan gym men jag har lagt ut ett till dej sötnos=)Ang outfitsen så tycker jag det blir finare om du slopar de stickade knästrumporna..Outfit nr ett slår helt klart nr två då skoran inte matchar klänningen då det är för ljusa, bär dem till nått ljusare hellre=)Tex en vit eller rosa klännning=) Så kör på nr ett fast med tunna strumbyxor under i svart eller ljusa=)Ha en fin kväll! Puss!



2009-09-05 @ 15:41:54
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: Broström

Nr 1 tycker jag ser tjusig ut. 2:an med visserligen men kör på helsvart. Skorna ser trevliga ut men jag tror att jag skulle vilja se ett par svarta skor till det där istället=)

Gud vad jag är duktig som kommenterar "mode" =)



kraaam

2009-09-05 @ 16:21:16
URL: http://www.boltis.se
Postat av: Sarah

Nr tycker jag. För nummer två skorna var för ljusa o passade inte klänningen riktigt :)

2009-09-05 @ 21:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0