Tillägga?

Kontakta blogg.se igen om detta med ipadress spärrning.När jag kom hem så såg jag att jag fått svar och har fått inställningarna nu på min data som gör att jag hädan efter ej kommer kunna ta i mot kommentarer från just den ipadressen.

Vissa vet att jag har andra bloggar och kommer lägga ner denna så fort annonsen gått ur på denna bloggen.Har ju betalat för en annons och den får gå tiden ut.


Imorron...

Imorron ska jag med min familj till begravningsbyrån.Känner att jag är ganska glad att vi går dit tillsammans och dår får vi nog veta när pappa ska begravas.
Vi ska alla ha en fjäril på oss som en symbol för pappa.
Enda sen pappa va lite påg så älska han dessa skapelser,alla färgerna och så fria de var.
Han berätta en historia om att han fånga några larver och mata dem och sen blev de fjärilar och han släpte ut dem i de fria.Han tog hand om dessa skapelser som bara den.
Pappa har iallfall valt en fjäril på sin sten och det är ganska skönt att han va med och bestämde lite om hur han ville de skulle vara,för det handlar om pappa och inget annat!

Innan pappa blev sjuk prata vi en del om begravningar och syn på livet och människorna i ens liv.
Pappa mena på att kom med blommor då jag lever,då jag kan lukta på dem,känna på dem och se dem.Lika så att när man går bort så tänk så många människor som kommer dit till begravningen och många av dessa människorna har kanske inte alls varit delaktig i ens liv på flera år....vad har de där att göra???
Visa när man lever att man betyder något,inte när man är död och det är försent.
Välj era ord NOGA då man är arg på en person för den dagen kommer då de står en dyrt då ni får hanskas med tankar och känslor.
Man ska behandla folk så som man sj önskas bli behandlad och jag har valt mina medmänskor noga och det prata jag och pappa ofta om.
Man lever bara en gång så varför missbruka livet,eller inte ens göra det bästa ut av det.
När pappa blev inlagd nu sist så sa han ändån att han älska livet,innan han börja lida fruktansvärt mycket.Hur kan man vara så livglad??Jag berundrar min pappa enormt mycket och jag har lärt mig mycket utav honom.

Jag vill oxå att folk ska veta som läser min blogg att det är inget dubbelt budskap i det jag skriver.JAg skriver det jag känner och jag har ingen baktanke eller ens menar någon speciell person då jag skriver,för detta tar jag mer personerna ifråga isåfall eller så skriver jag deras namn som tex jag nämner pappa.
Jag pekar inte finger på någon och kommer inte göra det heller och jag har min blogg för min skull och inte för att "smutskasta någon".

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid, Gud har dig i sina armar...... Jag har dig i mitt hjärta. ♥Onsdag

Idag är jag ledig och tack olov för det.
Jag visste att att pappa skulle somna in och hade försökt tänka på hur jag skulle reagera men det va tusen gånger värre än jag trott.
Jag är förkrossad,så otroligt ledsen!
Jag vill bara veta när begravningen blir av.

Fråga mig INTE hur jag mår eller hur jag har det.Jag avskyr den frågan och in hade inte heller velat att jag skulle ställa den frågan till er om ni va i min sits.Jag vill INTE ni drar upp pappa eller något för vill jag prata om det så bestämer JAG det.


Kväll

Tiden har rusat i dag och jag är fortfarande förkrossad.
Tårarna rinner och jag önska läget vore annorlunda.
Nu som sagt lider inte pappa mer och den sista veckan har varit en plåga för honom och han har sagt att han lider och har ont och har även frågat vad han gjort för fel.
Pappa har inte gjort något fel utan tyvärr fick han Als som man inte kan göra något åt och den är  mycket plågsamt.
Jag kommer aldrig känna mig hel i mitt hjärta men jag kommer försöka kämpa på för pappas skull.

Du älska fjärilar min älskade pappa och nu är du äntlige fri!


Pappa

Pappa finns inte mer.
Älskade pappa tog sina sista andetag nu i morse.
Nu lider du ej mer älskade pappa och du kommer alltid finnas i mitt hjärta.


Jag kan inte ha en bättre man än vad jag redan har.Outfit

Nytt i garderoben.=)


Dock är tröjan ej så lång som jag vill men man kan inte alltid få som man vill.Gillar inte mina lår men vem vet inte det nu vid detta laget?


Måndag...ny vecka

Veckorna bara flyr tycker jag och sen tar helgen slut så fort för man har alltid något att göra och hinner aldrig riktigt vila upp sig.

Jobbe tajm idag och sen ska jag till banken och sen blir det tvättning på schemat oxå.

Igår gick jag igenom vad som behövdes köpa denna månaden och det va mindre kul att se hela den långa listan.Undrar varför allt tar slut på en gång typ smink och sånt,men tack olov är de inga större summor.

Känner att jag vill bara ut och shoppa och få tankarna på annat håll,men det är svårt...


Snyggo??

Ser ni viket finger som svullnat?
Ville bara visa en mycket lätt variant av en biverkninga av min muskelsjukdom.Nu sitter det bara på ett finger så jag kan ju röra de andra normalt.Oftast blir det så på alla fingrana men tack olov är det bara ett finger idag som dummar sig;)


Åh vilken heting jag är...=)


Söndag

Har haft att göra hela dagen idag så jag har ej haft tid att skriva blogg.Just nu målar jag naglarna och de ska bara torka nu.
Har städat och tränatidag med.Har lite smått som ska sys och sen ska jag vibba med.
Bleker tänderna gör jag oxå och hoppas på att jag ej får sår igen för det tog veckor innan de va läkt helt.
Vill man va fin så får man lida pin;)

Idag är killen min sjuker=/Han har kännt sig lite halvdann sen igår och idag är det inte bra alls.Jag får allt ta hand om han lite nu=)


Lördag

Känner att jag vil skriva av mig om lite med pappa och hans kamp med ALS.

Jag hälsa på pappa igår och skulle bara dit snabbt men när jag och André kom dit så hade han precis somnat för han fått sin morfin spruta.Efter två timmare senare hade han fortfarande inte vaknat men man hade en sorts lugnhet i hjärtat då man ser pappa sover för har andas bättre då och han är lugn och framförallt ser man inte pappas blick.

JAg har ju berättar för André hur de sista gångerna har varit då jag besökt pappa och jag fråga André om han ville följa med mig upp igår som stöd och det kände han att han klara av.

Tre timmar hade gått och då vakna pappa.Han titta panikt artat och fråga efter M...varf är M?....M????
Pappa pratar lite men det är mest mummel så det är jätte svårt att höra vad han säger och varje gång får vi gissa vad han vill.
När M kom fram så blev han lugnare men då säger pappa....vad har jag gjort för fel??Jag mår inte bra!
Då rann det över för André...han fick gå ut...och jag förstår han.

Jag är en pappas dotter och jag viker inte från hans sida och även om detta är det värsta jag någonsin sett och upplevt så finns jag där.Hur hade pappa mått om han ej haft oss som stöd?

Som jag skrivit innan så är inte pappa sig sj mer.Han är jätte jätte sjuk.Han ser tex mig men säger ej hej,eller gör en min då han ser mig.Han är så sjuk så han orkar nog inte bry sig om det.Men så länge han ser att jag varit hos honom så känns dte bättre för mig och vetskapen om att han ej känner sig ensam.

Bilden från hur pappa är nu kommer nog alltid följa med mig.Pappa är tunn och smal och helt förlamad.Han tar små ytliga andningtag och har slangar hit och dit.Men det värsta är hans blick han har.Det är uppsparrade ögon och man ser bara lite av hans ögonfärg och puppil.Det är en skräckinjagad blick och jag önska jag visste innan hur svårt den sista tiden skulle vara för jag trodde inte att de skulle vara så mycket lidande som det är för pappa.Han vill inte leva mer och jag förstår han...fy vilket liv....

Pappa har valt bort respirator och en operation så han kan såndmatas för han anser att han inte vill förlänga hans lidande och vi har varit informerade om detta tidigt i hans sjukdom och vi står bakom honom.
Men så för att kunna överleva några dagar till och komma hem och dö i hans hem så prova dem att stoppa ner en slang genom näsa för att ge sånd där.
De har provat två gånger och de två gångerna har de ej gått.Pappa har lidit i onödan!
Han blev så förkrossad igår när de kom in och sa ....det gick ej bra så vi måste ta ut de igen ....han titta ner i golvet och pusta.Han såg ut som att allt va för gäves....och det va det.
Han vill bara må bättre den tiden som finns kvar men de går ej för hans kropp går imot alla prövningar med såndmatningnen.Hoppet är nog ute...och jag tror pappa vet det med nu.

Jag önskar inte min värsta fiende ALS.
Detta är en syn som jag inte önskar någon!
Pappa fick sin diagnos Als 19maj 2009.....Då kunde pappa gå med käpp och prata....
Det är en agressiv sjukdom som ingen kan bota och det är en plågsam sjukdom.

Idag ska jag till pappa igen och jag har min älskade systrar med mig,och med deras kärlek och styrka gör vi oss alla tre strakare!


Bling

Hitta några skal jag gilla till min mobil...i lajk!=)


Äkta kristaller...Givetvis=)
Här ner kommer några billigare varianter...Fredag

Jag har haft en jätte jobbig inatt och fick ett kraftigt anfall med min magsjukdom igår så jag har inte sovit många timmar.
Jag lägger uppnågra fotto på det jag vill ha istället;)

Pilgrim halsband vill jag ha men i vita nyanser...undertbart!


Hm 249kr

Hm 149kr

Hm


Vill ha...köpa?

Är ute efter mörka sandaler i mörk brun och hitta på din sko.


Sen såg jag dessa söta som va så sommriga;)


Torsdag

Dagen igår va så trevlig och jag fick skratta och känna mig så mycket bättre igår.
Min pappa vill ju bara få somna in och jag hoppas för hans skull att de skerv snart så han slipper lida.Men med tanke på att han bara nu får dropp och ingen mat så orkar ju inte kroppen så mycket mer.
Igår fick jag tankarna på annat håll och det va skönt.
Pappa vill ju inte se oss ledsna och vill oss alla ska vara glada och ta hand om oss,men självklart är vi förtvivlade och jag är rädd för att säga förväl,men nu är vår sits som den är och hur mycket vi än velat ha en frisk papi så är han inte det.

Idag blir det jobb och sen sjukgymnasten.Jag fick ju avbryta behandlingen sist för jag fick åka in till sjukhuset oplanerat.
Imorron ska jag hälsa på pappa efter jobb...är det någon syster som vill följa med?

Vi har ett fantastiskt underbart väder iallafall.


Detoxen...hur fungerar den??
JO jag kan inte säga att jag känt någon föbättring...jag har därimot blivit sämmre men det blir man för kroppen rensar ut gifter och min kropp kan inte hantera mina gifter så då blir jag sämre.
Jag hoppas på att efter kuren är slut så kanske de känns lättare...hoppas=)


Kväll

Dagen har rusat idag men det har varit jätte trevlig idag.Jag fick till och med skratta och det kändes bra att inte ha tankarna åt pappa som jag har konstant annars.
Sitter nu och försöker koppla av och imorron är det jobbtajm igen.
Min lediga dag gick som bara den och längtar tills helgen kommer.

Tack Tina för en trevlig dag idag=)

Pappa är inte "pappa" längre.Han har försvunnit och är inte sig sj mer.Igår va han knappt kontakt bar och vakna upp i någon minut och hade svår panikångest över att han ej kan andas.Hans lungor orkar inte mer och det är pga ALs.
Tänk er sj om ni ej kan andas och inget/ingen kan hjälpa er...lilla pappa jag hoppas för din skull du slipper ha ont.


NyDuchad

Träningspasset är avklarat och väntar på håret ska torka så jag kan platta den.
Tog en bild på halsbandet då de va på samt så ser ni mitt naturella hår.Dock så är håret inte fixat och utan några produkter.


Nu ska jag äta lite oxå...sen kommer Tina och jag ska hjälpa henne.


Onsdag


Detta fick jag i min brevlåda igår.Det är gröna stenar som dekoration och ska hitta matchande öronhänge till.Halsbandet är ganska stort men underbart snyggt på.


Tisdag

Jag vet inte hur jag ska göra eller vad jag vill som ni märker och det är så jobbigt då man inte vet.
Jag vet inte om man ska ha bloggen trots allt för det är en tidsfördriv och då jag ej mår bra så skriver jag helt enkelt inte eller skriver i den privata bloggen som har lösen.

Som ni vet är ju min pappa sjuk och det handlar om dagar pappa lever och detta tär på mig och jag vet verken ut eller in och känslorna varierar enormt.Ibland är jag arg och balnd vill jag gömma mig och det är jätte jobbigt att de vajjar i humöret.

Jag tar en tänkare om detta ...?

Ni som träffar mig ofta så snälla fråga INTE hur det är för jag tar upp detta om jag orkar prata om det.Jag vet att ni bryr er och har en omtanke men för att jag ej ska bryta i hop så va precis som vanligt.Prata om roliga och även mindre roliga saker för jag vill oxå veta hur ni har det.=)


Torsdag

JAg är på dag två på detoxen och jag undrar om det är värt det.
Jag intalar mig sj hela tiden att stå ut i 20dagar och kanske om jag mår lite bättre efter det så är allt pest och pina värt det.

Jobbe tajm idag och sen ska jag till sjukgymnasten.Kostar mig 200kr men det är värt att man mår lite bättre.

Va och hälsa på pappa igår och tiden bara flyger iväga när man är där.Ska höra av mig på fredag och se hur långt i planeringen det är kommet.

Nu får jag allt fixa mig så man ej ser ut som fan..

Vill ha dessa ysl skorna=)


Lång Klänning

Vackra klänningar från halens
Onsdag

Idag har jag lite smått jag ska göra här hemma.
*städa
*träna
*ducha
*epilerabenen
*hälsa på pappa

Så dagen lär gå idag oxå och jag sitter och mornar mig med kaffe.

Idag börjar jag detox kur som ska vara i 20dagar och jag kommer bli så kass av den.Jag har ju redan strul med magen men ville ändån prova för tänk om jag en smula mår lite bättre så är det nog värt att pinas i 20dagar.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva...


Gravid???

Just nu är jag lite bättre men fick en svacka igen med magen och denna gången har jag bildbevis.
Jag har svulnat 14cm och jag har innan kommit upp i hela 16cm.
Tror ni att jag är smärtfri??
Icke så nicke.DEt känns som jag ska spricka.
Och kika ner där äggstockarna sitter och se hur det svullnad där med.
Min mage är så stor att den pressar ut äggstockarna.


Så här ser min mage ut normala fall(bilden nedan för som kommer nu)

Jag har fruktansvärt ont!


En av mina garderober...

Tänkte lägga upp bilder på min ena garderob(har en till likadan)
Den är inte så glamurös och igår rensa jag lite i den så därför är den så tom.
Jag kommer även visa en del som är nytt i garderoben och kanske har ni sett något innan...vem vet=)

I trådbacken är bälten och hårklämmor som blommor och så.I backen har jag lagt i "festkläder" som inte används så ofta.Mina skor som ni ser är det lårhögastövlarna.


JAg har hängt upp de halsbanden jag använder mest så är det lätt att välja.Jag har en stor låda +4små lådor med smycken;)


Min nya "kavaj" från hm*me lajk*


En ful/snygg/tantig kort tröja i underbar kvalité.Man kan nog styla till den så outfiten ej blir "tantig"


En lång cardigan som jag fynda för 100kr


Mini klänning(men jag använder den som tunika)


Kavaj + linne i storlek 36 *älskar*


I lådorna är underkläder och strumpor.Jag fick ha det så för jag har katter som gärna vill ligga där och på såhär vis får jag ej katthår på dem.
Ser ni min pyamas som är en hare på??(skymt av örat)
Här har jag byxor och leggins och tröjor som ej används lika ofta.
Jag har haft närmare 100par byxor innan men när jag gick ner 12kg så passa inte dem så nu är min garderob tom=/


Här har jag mina heels=)


Här har jag mina väskor(i plastlådan ligger de väskor som jag ej använder ofta för att skydda dem)


Ni fick en inblick i min ena garderob=)
Jag går igenom min garderob ofta och ändrar om och hänger kläderna i olika outfit så är det bara att välja när man ska iväg.


Hemma

Hur kul är det lixom att leva på morötter?Min kyl är tom och jag har väl fyra morötter kvar att knapra på så Lidhl here i come=)

Ska hämta ut natrurläkemedel oxå innan dess och posta ett par skor på posten.

Idag på jobb va det underbart!!Jag fick prata lite och träffa mina kolleger och det är skönt att komma iväg från verkligheten ett tag och jag mår så bra på "jobb".
Även om jag nu mår pest och pina och det brinner i huden,det värker i hela kroppen och halva ansiktet känns som det hänger....ja listan är långt.
Ganska skönt att skriva ut det men tyvärr får ni läsa tråkigheter men livet är inte enbart roligt och glädje även om man så gjärna velat ha det så så kämpar vi alla med något.

JAg är så glad iallfall att jag fick lära känna pappa så bra som jag gjort.Alla dessa år jag har mått pyton pga av min uppväxt och en del "folk" så har han lärt mig sååå enormt mycket.JAg har varit så ledsen då jag insjukna för jag blev i frågasatt av mina egna familjemedlemmar men något jag kommer ihåg är att han sa.-jag har aldrig frågasatt hur du mår Hanna och kommer aldrig göra det heller.Jag känner dig så väl och ser sj hur du mår.
Jag träffa pappa ofta för jag va ju sjuksriven och många gånger träffades vi även då jag mådde dåligt och hade blåmärken överallt och en bula i huvudet pga att jag svimma så ofta.
Pappa älskar mig för den jag är och han har hjälpt mig så mycket och nu är det min tur att visa att han inte är sj.Jag kommer att vara vid hans sida så länge han behöver.
Om vi alla hade en sådan fin läromästare som min kära pappa så skulle så många må så mycket bättre.


Tisdag

Jobb idag som gäller på schemat.
Sen när man kommer hem ska man fixa med pappas nya Schema.Jag har skrivit ner på tre olika papper som täcker upp lite av det pappa behöver för när talet försvinner helt så måste vi veta vad han vill förmedla och även om det inte täcker upp allt så kan det underlätta lite.
Vi har ju fått veta att tre blinkningar är "jag älskar dig"

Jag känner mig helt tom om jag ska vara ärlig men kan man förvänta sig något annat.
Jag ska försöka handla lite mat och André är snäll nog och kör mig till Lidhl i åstorp sen och imorron ska jag hälsa på pappa.


Dagens outfit


Snart är ledigheten över...

Jag är helt slut idag och dagen igår tog musten ur mig.Jag blir alltid sjukare när jag har haft en hektiskt dag och får lida för det i dagar efter,men ibland är det värt det.

Jag mår inte så bra idag heller och humöret blir så dåligt då jag mår sämmre.Men jag låter inte det går ut över andra.

Jag ska snart sätta ut det som säljes på en annons igen.Känner bara att jag vill ta bort det jag säljer här och ha det i den andra bloggen så man skiljer på det.Några saker har jag försökt att få sålt i ett tag nu.

Jag har varit hos pappa på sjukhuset halva dagen och ska till på onsdag fixa om ett nytt talschema.Det är vissa saker jag skriver ner så får man peka (vi anhöriga) på ord så nickar pappa om det är rätt.

Åh det blir en tidigkväll för mig idag...helt slut=/


Säljes

Jag har öppnat en säljes blogg.
Kika gärna och inom någon dag så annonserar jag ut på blogg.se igen och då lär vissa saker ta slut snabbt!
Så ni får tillfälle att kika först=)
http://myhistorymylife.blogg.se/test/


Idag så...

Idag så åker jag och det känns skönt att komma bort.
Ska tillbringa min tid med mina bästa vänner.
Pappa sa till mig en gång att man möter en hel del människor,och en del männsikor möter man då man verkligen behöver dem.
S & T kom in i mitt liv och jag är så glad över deras fina vänskap.


Rubrik?

Dagen har rusat och jag har suttit i telefon med M ett tag idag.
Läget för pappa är som de va igår,verken bättre eller sämmre.
Hon bad mig kolla upp på nätet om ALs och slem i halsen för pappa har ju sådanna problem med hostan och slemet.
Jag fick ingen trevlig läsning och jag vet att om det är så pappa klarar sig i någon dag så ska vi vara glada för det.
När Als har satt sig på andningsorganen ,att man har svårt att andas och har låg syresbrist så är det bara frågan om tid.Oftas så somnar pasienter in och inte vaknar mer.
I och med pappa har valt att inte få respirator så är ju slutet nära,och fatta mig rätt nu...jag står bakom pappas beslut till 110% och jag har förståelse för det han har valt.
Det enda som känns nu är att jag vet ju inte när pappa somnar in,vad va det sista han fick höra?
M ringer mig i morgon bitti och berättar hur han mår.
Det är inte längre frågan om veckor pappa får leva för som sagt när det har satt sig på andningen så kan det bara handla om någon dag.
Jag ber för pappa att han inte ska ha ont,Jag ber honom att lyssna när jag säger att det är oki att somna in om du vill,du får lov att lämna oss om du inte orkar mer.
Vi kommer alltid älska dig pappa...alltid och för evigt!


Påsk

Jag höll på att flytta över lite inlägg till min privata blogg men det blev fel och då hade jag redan raderat inläggen  här.
Jag har ju två bloggar men har ej hunnit skriva i den privata då jag har haft den mest som en test blogg då jag ska bytta design och så,men jag tro jag kommer använda mig av den så småningom.
Men den bloggen är nog bara för mig och därför är där lösen.Så jag kommer inte dela med mig med någon om vad jag skriver där.Måste få ut det jag har inom mig för det håller på att bubbla över.

Idag händer:
*storstäda(tar några timmar)
*inpackning i håret som ska vara i halva dagen
*träna lite lungt
*ducha
*Tezzi ska ha olja +borsta tänderna
*Ska prova lägga en ljus slinga i löshåret och se om det blir bra
*prata med M och se om pappa blivit försämmrad igen

Jag är hemma sj och ska inte göra något annat förutom detta.Ganska skönt oxå för man kan gråta hur mycket man vill om man behöver.
Imorron ska hag iväg med mina vänner och på morgonen ringer jag M och kollar läget med pappa för har han blivit mycket sämmre så måste jag vara inärheten ifall hans kropp inte vill mer.
Om nu medicinen fungerar bra så slipper han hostan och då hoppas jag han får några dagar till och fungerar ej den medicinen så sätts något annat in och då har läkaren varnat om vissa saker så då är det bra att vara i närheten så vi kan komma in snabbt.
Pappas egna önskan va att få somna i där hemma,och det har han alltid sagt så jag hoppas han får komma hem.

Trevlig påsk alla=)


Glömt visat....

Jag har köpt ett namn halsband=)


Fredag

Har inte sovit många timmar inatt för min kära mage va underbar mot mig.Dock blir jag helt slut efter sådanna "anfall".

Idag blir det som en "lördag" för mig.Det innebär att jag får äta vad jag vill idag istället för imorron.
Idag har jag lovat André att hjälpa honom med bilen så den blir färdig tills imorron då han ska till ÄLMIA.Så vi ska ut till väla(de har öppet idag) och köpa mer färg och sen behövs penslar.
Ska även hjälpa han att sätta dekor i fönsterutan.

Idag sitter jag nog inte så mycket här.
Jag vill önska er alla en fin påsk=)
Jag längtar tills på söndag för då ska jag träffa mina bästa vänner och umgås med det*äntligen*


Outfit...

Vet inte hur många gånger man har bölat röven av sig...men vem kan vara glad när man är i stitsen man är?

Nya tröjan från gina och den är på rean nu för 99kr


Torsdag

Jag börjar jobba en timme senare och jag jobbar bara en timme idag.
Ganska skönt och hoppas på att inte bryta ihop innan för jag vill bara komma hemifrån och inte tänka på vad som händer och sker för det är inget roligt!

Jag fråga om jag kunde hälsa på pappa idag men det är vinterkräksjuka som härjar på hans avdelning så jag tror inte ens man får komma på besök när de har spärrat av rum och så,får se vad beslutet blir.
Har inte mycket mer att skriva eller något jag vill dela med mig av här för det är privat.

Snälla fråga mig inte hur det är eller hur jag mår är ni snälla.JAg väljer sj om jag vill ta upp detta samtalsämnet och jag uppskattar om nära vänner inte drar upp mitt mående eller om pappa för jag är INTE mogen att prata om det,när jag är mogen så pratar jag.


RSS 2.0