Ändrat...

Hela dagen blev ändrad om imorron...Mer tänker jag inte ta här för lite privat vill jag ändån ha det.
Vet inte riktigt hur jag ska tackla detta..


Snart så har Onsdagen oxå gått...

Tiden idag har bara rusat.Jag har dock inte tränat idag för risken finns att jag ligger sjuk imorron och det går ju sig inte;)
Jag ska göra ett snabbt pilates pass bara och kanske ut och gå om jag får med mig killen*ler*

Jag måste oxå prova kläder till middagen imorron för jag lär ju inte hinna gå igenom garderoben när jag kommer hem för man ska ju på middag...hehe.
Ska inte glömma att göra en sak efter jobb och kan ej skriva vad för jag vet att syster läser.

Jag har precis ätit salland och kycklig men jag orka bara sallanden så kyckligen får jag äta sen.
annars har jag inte så mycket mer att skriva today=)

Ser ni hur långt hår jag hade här???det va innan jag satt i löshåret och sen fick jag klippa av en bra bit.


Naglarna...

Håller på att sätta på tippar på mina naglar igen.Jag knäckte tumnaglen igår på jobb så för att skydda naglen så sätter jag på tippar för jag bröt den riktigt långt ner*aj*
Snabbt och enkelt sätt att få snabba fräcka naglar är vita franska tippar.Jag limmar på den och klipper dem i samma lägnd som mina egna och sen slipar jag på naglen så den ej blir tjock och faller in naturligt i min egna nagel och sen tar jag på klarlack så är det färdigt=)

Så blev mina naglar då de blev färdiga=)


Onsdag

Jag köpte denna igår:

Jag har ju letat i butikerna runt om mig och nu köpte jag den.När jag kommer hem så ser jag att det är en fläck på armen som ser ut som liten rost fläck.Visst den är ganska liten men på ett ljust tyg så ser jag fläcken och har man betalat fullt pris så vill man den ska vara felfri.Lappar och sånt finns kvar på den och ska ju iväg på söndag och se om jag kan byta den till samma storlek.

Skriver mer sen;)


Full rulle

Jag jobba över en timme idag på jobb,för att jag kunde få jobba en timme mindre på torsdagen.Det är bestämt att det ska vara påskimiddag eller likande hos min syster.Ska bli skoj=)

Dagen har rusat och nu sitter jag här och ska få tummarna loss att tvätta av sminket och ha ansiktsmask.Fattar inte varför jag helt omedvetet ska tex klia mig i ansiktet när jag kikar på tv och sen pelar jag lite där och här...haha...vad börjar detta låta som;)
Men sen dagen efter så har man fått en inkräktare...usch kan man inte sluta få sånt snart för man är ju snart 26år lixom.(nära döden)


Så nöjd...

Jag köpte en ny lite dyrare produkt till mitt hår och jag använder den varje dag.Fast jag tar bara någon droppe i topparna i och med den är lite oljig.Nu har jag tagit de i löshåret med för att prova och jag plattar aldrig detta löshåret(bara de gamla som jag har sålt)och vilken skillnad!
Glans och inget trassel(håret är 60cm långt) och fina självlockiga slingor.



Så här ser produkten ut:

Denna kosta ca 190kr på bellbox på familia.Den innehåller oxå värmeskydd.Men man måste ha ett annat värmeskydd om man ska föna,eller platta.Detta serum går i på djupet och verkar i håstrået.
Har du torrt hår och torra toppar så rekomenderar jag denna.Det bästa är på bellbox att du kan testa produkten innan du köper den,för bara för den fungerar på mig så kanske det ej är säkert den hjälper ert hår.Vi har alla olika sorters hår och hårtyper=)


Tisdag

Allt värkte och hade sig i morse.....tråkigt att må så halvdant.
Jag lär ju inte kunna träna imorron men hoppas på att på lördag ska det bli träning.
Idag är det jobb.
Sen ska jag till familia igen och göra en grej.
Resten av dagen blir bara mys.

Veckan ser ut så här hitills:
Torsdag=jobb och på middag
Fredag=hjälpa André med bilen så dne är färdig till Älmia
Lördag=storstäda och förhoppningsvis träna
Söndag=bilen blir full med mina bästa vänner till entre´i malmö=)


Shopping från Gina Tricot

Denna följde med mig hem i storlek xs(stora i storleken)
Självklart så va den på rea;)


Kan ju tillägga att min honkatt Taamira mördar sin lekmus och hon ser lite ding ut när hon försöker para den där minimusen...haha...

Tack kära min kollega för en trevlig dag på jobb och att du står ut med mig och alla mina frågor.Alltid lika kul att jobba med dig vännen.


Måndag morgon

Somna strax innan tio igår för jag va helt slut.
Jag vakna med migrän dock men än så länge börja den ge med sig.
Jag har märkt att jag har en del nya läsare och jag säger att det är kul att ni hittar hit till mig.
Min blogg skriver jag för min egenskull och skriver om det jag känner och tycker och tänker.
Livet är inte en dans på rosor.

Idag ska jag jobba och denna veckan blir det bara 2h/dag jag jobbar.Ska verkligen bli skönt att ha påskledigt lite sen.

Jag fick en fråga idag som fick mig att tänka över hur människor är.
Du kan aldrig ändra en människa utan du kan bara ändra dina tankar och åsiker om dem.
Livet är för kort att man ska må dåligt över någon annan om vad de tycker och tänker och börja inte tvivla på vilka fina människor ni är.
Man kommer under livets gång träffa många olika människor och du har något att lära av vart ända en du träffar,bra & dåligt.
Tänk på att folk har åsikter om dig,men de är dina egna som ska världeras högt!


Em

Tiden bara rusar och just nu försöker jag klämma i mig den sista av salladen.
Det blev nötkött ca 150g och sallad brevid.

Jag kan inte sluta tänka på en person som är nog min räddare i nöden.JAg glömmer bort vilken solstråle hon är ibland och sen kommer hon och skiner upp hela mitt liv och tillvaro.
Innan då jag behövde prata av mig så ringde jag alltid pappa och vi prata flera gånger om dagen men nu går inte detta.Ibland känner jag mig så vilsen och ångest över saker och ting och så fort jag lyfter luren och ringer så säger hon alltid rätt saker och jag blir alltid berörd efter pratstunden.
Jag är så lyckligt lottad över att jag har en fin vän som finns där i vått och tort.
Jag tror man möter en del människor då man verkligen behöver möta dem och jag kommer alltid vara tacksam för din vänskap Sara!

Jag ska hjälpa André med lite saker på bilen idag och annars blir det slappt och mys.


Mina finaste värdefullaste vänner.


Söndag

Min mobil är så mycket bättre än Andrés för de ställer om sj sj till sommarstid;)
Städningen är avklarad och ska strax iväg och handla mat på willys.Väntar bara på att André ska hämta mig så vi kan köra dit.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra sen och väntar på att en person ska vakna och se vad jag har skrivit;)Så tiden får utvisa vad som händer & fötter idag=)

Denna vill jag ha från hm...åh vill handla den nu medebums;)


Pust & stön

Fattar inte alls vad det är med mig men helt slut är jag och allt värker.
Mina läppar är fortfarande lagret "hud" bort frätt och såret i mungipan bränner.
Man ska minsann inte göra hemmablekning på tänderna om man har sprukna läppar för det resulterar du får frätningskader...aj...

Min mage är inte min vän idag helle och ska bara slappa nu.Tezzi har precis hoppat ner från mitt knä och nu kallar soffan.

Jag hoppas er helg blir bra och min helg blev inte alls så som planerat.Oj jag glömmde att berätta att håret blev kanon.Det va ju avslitet i nacken och håret klipptes bara lite och med tiden så har vi klippt bort det.Jag ska inte ha mitt hår uppklippt mer för mitt hår klarar inte de för topparna blir avslitna.Men jag har fortfarande halvlångt hår;)


Hårgodis


Healing Strength gör håret 6,5 gånger starkare med 5 gånger mindre skadat hår. CP Anti Aging Complex & Keratin Healing System kombineras för att stärka hår som har blivit svagt och sprött på grund av behandlingar med kemikalier, värme och annat som påskyndar åldrandet. Fiberintegriteten återställs med förbättrad elasticitet och hälsa.



Jag prova lite av detta igår i butiken och de verka bra.Jag kika först på en billigare variant men så rekomendera hon detta istället för det går in på djupet av hårstrået.
Den lukta lite svagt cocos och jag åker kommer om mer info då jag ha använt den mer.Dock redan idag så är håret mycket mycket bättre och känns nyklippt;)


Lördag

Det blev lite ändrat i planerna igår.Jag sluta lite tidigare(jobba 2h)sen skulle jag hälsa på pappa men han blev inlagd igår på sjukhuset.Jag skulle hälsat på honom på sjukhuset efter jobb men så belv allt försenat för inskrivningen +träffa läkaren tog längre tid än väntat.Jag tror han kommer vara på sjukhuset ett tag för de ska ta prover och göra kameraundersökning och se hur ALS har gått fram.Det va kul och träffa pappa.

Idag då?
Ja som ni ser är jag vaken tidigt men magen börja ställa till det inatt så jag har knappt sovit.
Jag ska fixa mig och sen ska jag klippa mig och André och S ska med för jag vet ej vart det är i Bjuv.
Sen ska jag hem och äta och sen träffa AMY.
Ska bli kul för det går allt för lång tid imellan.Men André är glad för då slipper han mig ett tag*fniss*
Nu ska jag sätta fart och sen blir det frulle;)
 
Ska inte glömma kameran!=)


Outfit

Idag är det en sådna dag man känner sig tjock.JA helt riktigt...och jag vet va det beror på för jag har ju inte kunnat träna denna veckan och har mest vilat.Tänka sig att träning kan göra så mycket=)
Några fotto kommer här...





Vilket va bäst??

Tänka sig att vinklar kan göra så mycket.Min benstomme är ju ganska stor och jag kan ju inte göra något åt mina höfter;)


Fredag

Dagens humör: Väldigt trött och har bara druckigt en kopp kaffe och har tre to go;).
Dagens mående: Jag mår si och så men snart är det helg=)
Dagens borde: Idag borde jag försöka hålla min diet!
Dagens smink: kajal,macara,ögonskugga,fundation+solpuder
Dagens klädsel: Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig??
Dagens planer: Ska jobba sen hem och tvätta håret och sen till pappa och lämna saker till han.Jag hoppas min faster är kvar så man kan träffa henne med(kommer från danmark)
Dagens fundering: Jag undrar hur många bloggare som har fredag som rubrik idag?


TOTO


JAg köpte TOTO`s cd skiva på rea för ett tag sen.Många av er vet nog inte vilka dessa är men det är en av de grupperna jag va uppväxt med.Min pappa spela TOTO ofta och jag glömmer aldrig då vi satt i hans mörkblåa volvo och spela högt som tusan och det är de gamla minnena jag vill minnas mest,inte nu när han är så pass sjuk och snart inte finns mer.

Det va en slump jag lyssna på en av låtarna.Det är en lugn låt men jag kommer ihåg "beatet" men inte texten och det är min favorit.
Självklart finns africa,hold the line med och denna skiva kommer jag aldrig minnas min pappa,även då han inte finns för i mitt hjärta kommer han alltid finnas.


Snart kväll...

Tiden går även om man bara är hemma.Fortfarande har inte två köpare hört av sig så jag ger det till imorron för sen ger jag upp,för om man verkligen vill ha någor gör man vad man kan för att få det fort...inte sant??

Just nu har jag lagt på andra lacket nagelack...får se om de håller bättre denna gång.

Resten av dagen blir att man inte gör så mycket och ska sanningen  fram så har jag haft pyamas hela darn och har icke sminkat mig...*skrattar*
Dessutom har jag fått två nya förkylningsblåsor på tungar*urk*


Torsdag

Är hemma idag igen.Tråkigt att förkylningen inte går över så snabbt men tror att de blir jobb imorron.2timmar är minimum så tror jag klarar de då imorron om jag mår bättre under dagen idag.
Gick in på bloggen före mitt kaffe drickande för att se om några fler eventuellt köpare vill köpa saker.
Två köpare har gett klartecken och nu ska bara pengarna in på kontot oxå och jag ropar inte "hej förän jag är över ån"

Planer idag?
Ska kanske bada om jag vågar för jag får alltid migrän efter badet men gud så skönt när det värker och har sig i kroppen.
Jag ska ta Tezzis öronrens och olja idag med och idag får det bli en film med tror jag.
Ikväll ska jag se på 2012 som vi har fått lånat av Andrés arbetskollega.
Skriver mer sen.
Snart är veckan över*yes*

Sådan här hårfärg har jag inte mer*tack olov*
Jag är ljusare uppe på bena typ honungsfärgad och mörka slinger i resten av håret.
På lördag ska jag klippa topparna,ser om jag blir nöjd*kräsen* men värt att prova för att de är är mycket närmare och billigare.


Tråk...

När man har varit vaken sen kl sex så blir dagen ganska lång och tråkig.
Jag kan ju inte träna för jag är sjuk.
Dock så är det bara något förkylningsvirus men lika bra att ta det lungt.
Jag har köpt ny depend minilack i nr 192 och de blev en perfekt nude nyans i kall ton och passar min bleka hy perfa=)

Jag tror jag ska köpa några fler faktiskt.Jag såg något erbjudande i någon butik att ta 3 och betal 50kr....perfa!


Onsdag

Mår fortfarande inte bra och det är bara till att vänta ut tiden tills man blir frisk igen.
Idag är jag "ledig" men ska inte göra så mycket trots det.
Hålla på lite med bloggen för jag säljer en del saker och ska ducha och städa bara.
Mår jag bättre sen har jag alltid en klänning som ska fixas och sys.
Jag hoppas på att få sålt lite saker nu för snart är det dax för att deklarera och då brukar jag alltid få betala tillbaka ca 700kr.
Nä nu ska jag morna mig lite;)


Usch för förkylning=/

Det svider i näsan och jag har fått munsår på det hela.Jag tror att de berodde på att jag blektetänderna och så har jag fått sår.
Nå ja tråkigt är det för tiden går super sakta=/
Varför blir man sugen på massa onyttigt då man är sjuk?
Jag vill ha glass!!!!!
Har röv ont i halsen så vad bättre kan då glass vara;)


Skor

Nelly har fått ni en del nya skor som jag gillar.

Dessa kostar bara 199kr




Nu ska jag slänga på en film och vila.
Jag har lagt ut några annonser igen och hoppas på att få sålt något iallfall=)


Tisdag

Vakna med att ha ännu mer ont i svaljet och det svider i näsan så jag tror jag har något förkylningsvirus,men kan ju inte vara säker.
Jag har sjukanmält mig idag.

jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med skorna.Antagligen så säljer jag dem genom bloggen och passar på att lägga upp "den gamla" annonsen oxå.

Jag hoppas jag känner mig piggare för imorron är det "träne" dagen;)
Kan ju tillägga att då jag gick upp ett kg berodde nog på vätska för nu ligger jag på 58kg igen.

Gammalt fotto


Lite bättre men inget att hurra för...

Jag blev hemsickiad från jobb idag och jag förstår dem oxå.Jag hade gjort va jag kunde för att bli bättre men jag blev bara sämmre och sämmre och jag kan inte helt 100 säga att det är mina sjukdommar som bråkar eller om det är virus.
När jag väl kom hem så har jag bara vilat och prata i tele med ams.
Jag ska vara kvar på GINA TRICOT och arbetsträna.Lika så fick jag klarteckan att bara jobba 10h/veckan om jag klara det så det är skönt att hon förstår att jag vill så mycket men mina sjukdommar har ju sina egna liv.

Just nu är jag piggare men har bara fått i mig morötter.Får försöka äta lite senare.

Idag har jag ett paket och hämta och André kör mig efter 1700 och hämtar de.
Annars får jag bara vila så jag kan får jobba imorron med mina underbara kollgor.
En rolig sak va att jag och en kollega hade exakt matchning på kläderna...haha.
En randig svart och vit tröja och svarta byxor*fniss*....vilka odds lixom;)


Långa skapelser...

Allt från asos



Väldigt enkla men dock så snygga.


Måndag

Kroppen är inte så pigg idag men det beror på maigränen igår som jag hade hela dagen men på kvällen gav dem med sig.Kvar lämnade den tung kropp och tugt huvud....har ni det lika dant?

Jag har precis gjort pilates och ska stå på vibrationsplattan oxå,och jag hoppas jag hinner lite innan jobb.

Jag har fått sålt mina gardiner!!Hon betala in dem igår och idag efter tolv lär jag se pengarna och det va 400kr där!=)
Alltid kul med extra pengar och visst lite förlust har jag fått men med tanke på att jag betala 500kr och att sen legat i en garderob i snart 2år så är 400kr bättre än inget alls;)

Idag blir det jobb och sen tvätta och bleka tänderna.Jag väntar även in ett paket och jag ska fotto och lägga ut dem när jag ser de har kommit;)

Nu ska jag läsa bloggar och morna mig;)


Nu är snart Söndagen över oxå...

Idag träna jag nästa 2timmar!!!Kändes bra men man va ju sliten.
Jag ska försöka träna lite extra länge på onsdagar och på helgen.
Jag åkte till pappa senare och det va jätte trevligt att träffa honom.Han styr nu rullstolen med munnen och det är bra det finns hjälpmedel till folk som är handikappad.
Han skämta och hade sig som vanlig och även om han knappt kan prata så tycker jag det är trevligt att höra han prata även om det är minimalt.
Han ville jag skulle stanna kvar på middag och det kändes så hemskt att lämna honom=/vill bara stanna och krama om honom och aldrig släppa taget!
Jag ska till honom på Fredag och lämna pengar.
Annars har min söndag varit bra fast att jag varit dålig.
Snart kallar sängen och det ska bli underbart att sova idag.

I sommras


Pappa för ett år sen och då va det början på sjukdomen ALS

Pappa detta året i feb.


Migrän...

Varför får man det när man minst behöver det?
Vakna tidigt och vingla ut i köket och dog nårga piller och sen så sov jag en timmer igen.
Har världens skallebank fortfarande och undrar hur jag ska lägga upp dagen idag för jag har lite att göra.

Idag ska detta hända:
*Inpackning i några timmar
*Tezzi ska ha olja och borst tänderna och ta sitt öronrens
*Jag MÅSTE träna mer än en timme
*ducha och sen släng på lite smink
*Till pappa och klippa hans naglar
*laga middag
*förbereda till jobb imorron
*Fixa mina naglar
*Stå en halvtimme på vibrationsplattan


Jag är blekare än blekast;)Men jag tåler inte sola solarie för jag får utslag och av solen får jag solexem.Visst blir detta bättre om man tex solar solarie i typ 15-20gånger men ska jag plågas de omgångarna?...icke så nicke;)


Snart har denna lördag passerat...

Jag har gjort några små ärenden idag och nu blir de inget mer för idag.
Jag ska inte hälsa på pappa idag utan det blir imorron istället.
Så imorron blir en fullspäckad dag.

Jag hitta två fynd idag på familia.Jag skulle in och kolla på lite hår prudukter och fick testa det jag blev rekomenderad men kände att de inte va så bra som min syrra visat mig så jag får nog köpa de hos min syster salong istället;)


Två stora halsband som täcker en lite om man har en uringning;)


Uppe tidigt....

Kunde inte sova mer och har varit uppe nu i en timme.
Det är så många tankar som flyger runder i huvudet och lika bra att gå upp.
Jag hatar att känns som jag göra nu men försöker inte göra så stor grej utav det.
Jag mår nog inte så bra i mig sj och tror att det är det som ska speglas utav mig på utseendet,och pengar då.
Jag får ju oxå köpa nytt lörhår om jag ska vara mörk.
Ni vet då man inte känner sig helt 100 eller helt glad mest bara en känsla inom en som gnager och har ångest.
Maten har inte fungerat som den ska och har lite ångest för det.Lika så vill jag kunna träna mer men tyvärr kan jag inte mer än vad jag gör.
Jag känner mig lite nerstämd bara och måste nog sysselsätta mig så jag ej tänker så mycket,och sen kära PMS!!!

Jag tror i grund och botten att jag sen kommer ångra mig då ja har färgat mitt hår mörkt,och sen med min kvalité så kan jag inte färga om det igen för då mitt hår är slitet.
Jag avaktar med att ta sådant beslut;)

Jag vet varför håret är av slitet i nacken nu.Varje natt har jag håret i en totte högt på huvudet och det är precis där bak jag fattas hår.Så jag får börja vänja mig med att sova utan detta.Men jag kom på ivilken som va bovet i dramat;)

Nu ska jag inte tråka ut er mer.Känns lite bättre att skriva av sig.Mitt humör vajjar ganska mycket då man tacklas dagligen med mina sjukdommar och att min pappa är så sjuk så han snart inte finns hos oss.Detta gör att man aldrig är 100% glad....men kan någon kräva detta utav en?


Brunett??

Jag tjatar om det..JAG VET!!!
Jag tycker det är så himla snyggt bara men inte säkert det är snyggt på mig.
Nu får tiden utvisa hur jag sak göra.
Vätar på håret ska torka...och sen vet vi om jag ska se ut så eller Hanna Hanseingen bli BRUNETT!

Älskar denna färgan jag har på naglarna.Det är en NUDE nyans och den bästa *mi Lajk*


Fredag

Jobb idag och tack och lov är nässelutslagen borta.
Visa mitt västa knä igår från sjukgymnasten*skrattar*...det va mest hans reaktion som fick mig att skratta för han hade aldrig sett ett sådant knä förr.
Jag är unik;)
Det va snart 11år sen jag va med om en mopedolycka och mina föräldrar tyckte inte det va lönt att åka till sjukhuset och jag kolla aldrig upp det.
Visst de på smärtrehab sa att jag skulle kunna rönga de och se vart skadan är.
Men jag anser att skadan är ju skedd och man kanske kunde ha gjort något åt de då man va yngre,men nu är skadan där.
Jag kommer alltid ha mina knä så här för troligt vis av de som man såg och rörde vis är det en mjukdelsskada,alltså en skada i musklen/muskelfästena.
Jag vet inte om jag ska rönga det för jag har ju vant mig vid de onda och att su svullnar upp och blir blått då och då.
Jag fick iallfall veta att de inte va fläsk utan det är musklerna som är skadade.

Nå ja över till något annat.
Jag har skallebank idag kära vänner...men som min mor sa -då är det ett bevis på man har något där inne;)

Ni får ha en fin fin fredag...=)

haha...kan man göra något annat än skratta;)


Trött...

Jag fick en häftig reaktion efter jag varit hos sjukgymnasten.JAg har fått nässelfeber och det har suttit i nu i några timmar=/
Nu ska jag hålla kväll och jag är helt slut idag.
Jag är fortfarande inte på humör...usch...ganska jobbigt


Outfit...

Klädslen passar mitt humör idag..



Ni ser färgen som är mörkast i håret...de va den färgen jag tänkte färga hela håret...


Torsdag

Vissa människor retar gallfeber på mig...*hrm*

Jobbe tajm idag och sen blir det sjukgymnasten.
Hoppas på hmpaketet kommer idag för det va i torsdes paketet skickas från dem och det har ju tagit 7dagar nu..hrm.
Ett paket väntar jag oxå in men de kommer nog tidigast på fredag.

JAg velar så mycket med mitt hår så jag vet inte vad jag ska ta vägen...
Jag tror mest de är att jag är trött på de inte blir någon förändring.
Nä nu skriver jag inte mer för jag är inte på humör.


Fuska??

Vill du ha långt hår snabbt??


Jag gilla den första bäst;)
perukerna kostar under 500kr


Åhhh....

Har precis plattat håret så jag är färdig imorron och jag måste bara skriva av mig här nu*bööölll*
Jag märkte att likförbannat igen i nacken är det hår som är avslitet!
Jag blir så trött på mig sj och visserligen har jag färgat underhåret nyligen men jag tappa inte mycket hår där,om man jämför med slinger i hätta.
Sist de va så här så fick jag klippa en bra bit på 10cm och jag tänker minsann inte göra det igen*arg*
Är det bara jag som har sådan förbannad hårkvalité?
Jag gör inpackning minst 2 gånger i veckan då de verkar i flera timmar och jag använder flitigt värmeskydd och plattar inte håret så mycket utan bara lite(jag drar inte igenom hela håret) och jag har slutat föna mitt hår.
Vad ska man då göra mer???
Jag får ju klippa mig igen men vet inte vart jag ska gå för jag vill att de ska lyssna på vad jag vill och även om hår fattas där bak vill jag ändån bara klippa någon m.m vet ni någon ??
Jag har kämpat sen jag va 15år att få långt hår och varje gång klipps de av.
Jag förstår att frisörer vill klippa bort de slitna och göra håret snyggt som möjligt men om jag som kund bara vill klippa 2-3mm så är det väl upp till mig???



Bevis på att en katt visst kan prata=)

http://www.youtube.com/watch?v=DHsb__t14iE


Röv;)


Hitta denna på en av bloggarna jag besöker dagligen...=)
Tror detta är ett riktigt roligt träningspass om man då hade kunnat dansa...haha


Onsdag

Jag sov som en gris inatt.Jag har ju haft några jobbiga nätter och varit övertrött i dagar och på min lediga dag är jag mer död än levande...haha.

Planer?
*Måste städa och färga lite slinger sj i 5min+inpackning
*Tezzi ska ha sin äckliga olja som hon avskyr
*Jag ska träna en timme minst och sen ducha
*bleka tänderna
* och fixa naglarna.Jag vet inte som jag ska ha utan tippar för naglarna behöver vila.Mina egna naglar är liten bit över fingertoppen.

Jag väntar även in 2 st paket med posten...hihi

Ser ni så långa nails jag här?Mina egna och jag saknar mina långa klor.
Nå va säger ni om denna hamster bilden?*asg*


Hemma

Har haft en underbar dag på jobbet.Jag har inte mått så bra men man kan trottsa(stavas det så?) de fysiska lite.
Jag trivs så bra och timmarna flyr och jag mår bra då jag jobbar med så bra människor.Jag klara 4h idag med men visserligen va det lungt tempo och med pauser...men jag klara det=)

Jag bestämmde mig i morse att nu fan köper jag färg och färgar hela brunt.Efter pratande med personalen så börja jag vela ...igen.Jag stävar efter min förra färgning och lägger upp färgen hur jag såg ut då;)

Jag är både blond och lite mörk.Jag vill ha lite mer bruna slingor än detta typ.

Jag hämta ut min klänning men den va ganska stor.Det va storlek 34 men vid i modellen så jag har ha skärp imidjan annars ser jag gravvo ut..haha
Jag måste lägga upp den oxå för den va för lång;)


Tisdag

Tog flera timmar för mig innan jag somna inatt.Jag låg och tänkte på jobbet att jag ska jobba med mina underbara kollegor idag!Lika så får jag ta ett ryck på lagret oxå och får de organiserat.
Innan jobb måste jag till citycross och handla brun hår färg för jag får ju göra om ALL brun färgning!!!Jag tog för tunna slingor och färgan va i aldeles för liten tid så.André är inte så glad för nu får han göra om jobbet...=/

JAg vill passa på att säga grattis till syster om jobbet hon fick idag*grattis*

Dieten går ganska bra.Tänk att så lite protien kan göra skillnad och man håller sig mätt längre=)


Vill ha....




I sommar blir det långklänning för min del!=)



Åh några sommar skor;)


Allt från gojane.com


Outfit


Måndag

Mår inte så bra idag och vakna med migrän=/

Hur blev håret igår då?
Jag va nog lite feg igår för jag tog aldeles för tunna slinger med brunt så visst blev det mörkare men inte så extremt.Får nog göra om det och lägga i fler.
Löshåret ser man det bättre på och färgen blev så här:

Håret är ju ej fixat utan det har bara självtorkat;)

Jobb idag och sja försöka lägga upp en outfit oxå idag.


Ny klänning

Jag har precis överfört pengarna så iveckan kommer denna klänning hem till mig=)


Perfekt till sommaren=)
Hoppas den passar för det är en liten storlek men enligt måtten hon gav mig skulle de ej vara problem.Men man vet ju aldrig...jag älskar mönstret!!


Halva dagen gått...

Även om man ej gjort något speciellt i helgen förutom att handla mat och färga håret så har tiden bara flugit.
Jag har haft en underbar helg faktiskt och träffa ju pappa igår med och nästa helg ska jag nog dit en snabbvisit igen och det ser jag framimot.
Jag har gjort allt som ska göra försutom att jag ska slänga mig i duchen.
Dock så har jag inte lagt i ljusa slinger längst upp vid benan för jag är osäker om jag ska ha de ljusare hållet eller om jag ska gå mot det mörka hållet.*hrm*
Jag får tänka mer på det iallfall;)

Tränat en timme och ska ducha nu och sen får jag se om jag vunnit på tradera.
Jag vet att jag INTE skulle handla något mer men va fan jag har ju några kr till så vinner jag så vinner jag;)Vinner jag så lägger jag ut bild på vad;)

Detta va väl sist då jag parta ute tror jag??
Nå ja men jag städa i alkoholskåpet och mina öl går ju för fan ut snart...jisses...;)


Söndag

HAr varit en jobbig natt men någon timmes sömn fick jag.
Planer idag?
*färga det sista i håret(hoppas jag)
*Färga André
*träna och ducha
*inpackning halva dagen
*borsta tezzis tänder och ta öronrens

Resternade tiden ska jag nog vila för det behövs.Dagen gick så otroligt snabbt igår.
Ni får ha en fin söndag=)

Idag ska jag äta en massa röväckliga proteiner..*pust*


Godmorron everybody!

Det va säkert inte rättstavat..haha.
Jag har svårt för språk och har alltid haft det,men man kan inte vara bra på allt.

Idag blir det bulle dax och sen ska de färgas hår.Får även färga håret imorron för det är 4 olika omgångar man får göra det.
Sen ska jag handla på willys och ska handla nytt till min protein diet som jag ska börja med i en månad igen.Det är väl ingen speciell diet egentligen utan jag räknar kcal men äter mycket mer protein än vad jag brukar.MAn måste variera kosten och det sägs att efter några veckor så vänjer kroppen sig vid den nya maten och då får man ändra kosten igen.Det är så kroppsbyggarna gör iallfall;)

Jag har varit vaken i två timmar redan...*trötta mig*
Ni får ha en fin helg

Killen köpte ny vinge till bilen igår,men så nu slipper han denna låga möget han hade på denna bilden;)


Hemma...

Jävlar va sleten jag är och så kass jag är!!
Ja nu har jag sagt det och över till annat.
Jag "jobba" över idag så denna vecka har jag klarat 13h.Ville inte gå från jobb när jag hade S & T som va där och det känns så tråkigt att de va sista dagen jag jobba med T=(

Jag ska nog bara vila idag och svara på era kommentarer snabbt för sen vill inte mina fingrar mer idag.

Till N....jag raderade din kommentar för jag tyckte det va så pass persoligt så att jag vill inte folk ska läsa om den här.*Kämpa på fast det är hårt,vet du kan*

Trevlig fredag alla=)


Fredag...weehhiooo=)

Det händer inget speciellt idag oki jobb blir det och det ser jag framimot.
Tyvärr har de sista månaderna varit jobbigt för jag har en svacka just nu i mitt mående och klarar bara ca 1,5h på jobb och den sista halvtimmen får jag sitta ner och vika m.m
Jag försöker att inte tänka att "fan jag kalara bara så lite på jobb" utan tänker istället"visst jag mår lite sämmre just nu men jag klarar trots de sätta mig på en buss och jobba minimun och det är bättre än inget"
Det jobbiga är bara att det kan slå på helt plötsligt och yrslen sätts in och jag undviker pratar för tungar hänger ej med,låter som jag sludrar.Sen ska vi inte tala om värken jag har...MEN jag lever!!=)

Över till något roligt.Tog min temp igår för jag trodde det kunde röra sig om en infektion...men jag hade bara 37,2 och den graden har jag ej haft på år och dar så det är skit bra=)

Över till något annat...jag sa till mannen igår att jag stänger i en choklad brun hår färg i håret och löshåret men jag fick inte.HAn vägra att färga håret...skulle jag som är så blek bära upp en sådan här färg?


Ögongodis;)




Allt från hm


Kväll....

Klara två h idag bara på arbetsträningen och tack olov så kunde andré hämta mig.
Jag har vilat sen jag kom hem och inte bättre är jag för det.

Lika så är jag lite less på folk som ha sina åsikter om ditten och datten.De får de gärna ha men bara för de tänker på ett vis så innebär inte det att de måste tvinga på mig om deras åsikter.
Det är stora diskutioner om min vikt och min gammla vikt.
Antingen va man för fet,eller jämnfet och när jag äntligen gjorde något åt det(mådde inte bra av att jag gick upp de sista kg pg av en medicin)va det fel.
ANtingen så "fiskar" jag kommentarer har jag fått höra även att  jag vill höra vad ni tycker och tänker om mig, men det vill jag inte!JAg kan inte bry mig mindre om vad NI tycker om hur jag ser ut för det enda som spelar roll är vad jag tycker.Det är min kropp och mitt liv och jag satt en mål från början att jag ville ha storlek 36 i byxor.
Det är inte ohälsosamt att ha en storlek 36 ,för det är väl mer ohälsosamt att jag hade 42 innan??
Jag är långt ifrån underviktig och jag kan aldrig bli underviktig heller för jag älskar mat och onyttigheter för mycket,och det va det mitt problem va från början,att jag gilla det lite väl mycket.
JAg trivdes inte med mig sj och gör inte det heller än och jag gör vad jag kan i den MÅN jag klarar för att gå ner de sista jag har,antingen i omfång eller på vågen....det är MITT val!
Jag förstår att man kan reagera när en supersmal tjej är kränkande mot sig sj men jag är inte super smal heller så gnäll på de som behöver det.
Jag känner mig så jädrans motarbetad och jag har bara gått ner 2kg sen aug 2009...är detta då ohälsosamt??
Visst jag förlorar lite i omfång men det beror på min träning och jag tränar för att jag ska må bra i min muskelsjukdom,och visst jag har ökat träningen lite för att få "spurt" på de sista men jag aldrig satt min egen hälsa på prov för min kropp klarar inte av det!
Har man två förbannade sjukdommar som jag får leva med resten av livet...skulle jag då vara så korkad och skaffa en börda till?För att jag ska vara underviktig ska jag väga 50 kg eller mindre och jag väger ca 8-9kg mer än det så jag är långt i från där.
Jag kan lova jag har fullt med det jag har och jag vill inte höra att jag är "dum mot mig sj" eller att jag "fiskar kommentarer " för läs då inte min blogg om det är så jobbigt, då jag vill gå mot min dröm.


Outfit

Jag är sur just nu.
Ställde mig på vågen för jag har varit duktig med att träna lite extra mycket de sista veckorna.
Hur lyckas man att man går upp ivikt då???
Beror det på muskelmassan ,menscykel...eller har jag blivit fet??*arg som fan*


Detta har ju fördervat hela min dag...usch så nerstämd jag blev.Det handlar ju om ett helt kg dessutom=/


Torsdag

Kommer ni ihåg att jag skrev om ett par skor som var försmå?De svarta med remmarna över foten?
så här såg de ut

Jar gjort om dem så de passar mig nu*glad*
Det va de första två remmarna som va för tajta så man kunde knappt få i foten och sen när foten va i så gjorde de ont...men nu ser de ut så här:

Dock så är det inte helt färdiga för de behövs lim och lite så för att få den kanten jämd där jag klipt av remmarna.Jag visar en bild till så ni ser att de är lite till som ska fixas;)

Man ser att det ser lite annorlunda ut men sooo what??
Inget man ser om man studerar dem och från 1,65cm höjd så ser jag inte de ändån.


Jag har letat länge efter långa midje kjolar,tror de va poppis på 60talet och den stilen passar mig som vill "gömma" mig lite.Visar några fotto på kjolarna och om ni hittar sådanna på någon sida på nätet så ryt till;)


Trött men ändån rastlös??

Hur går det ihopa???
Nå ja prata med s precis och tänkte trackasera henne lite men det gick sig inte.Det är mycket i skolan för henne så vi får träffas en snabbis en annan dag=)

Titta på topchef innan och gud,de ända jag såg va de där två bröllopstårtorna!!!
På kvällen är det värst att suget sätts in och jag satt och dreggla som Homer simpson gör...haha
Blir man inte sugen när man ser dessa godbitarna?


Dagens lista...

Dagens humör:sliten efter träningen.
Dagens mående: inte jätte bra men resten av dagen blir att ta det lungt
Dagens borde: jag gör allt det idag som ja borde göra...
Dagens smink: kajal och mascara
Dagens klädsel: tråkiga "hemma" kläder
Dagens planer: ska fixa mina naglar och kika på sex and the city som kommer senare idag
Dagens fundering: tänk om man hade ett litet barn??

Taamira snodde Tezzis rosa hus och hon blidde irri som tusan igår



Min lediga dag

Det är så bra att man har onsdagen där man är ledig,men sen och andra sidan har jag valt det sj.
Igår när jag lade upp bilder på min outfit blev jag förskräckt!
Vilket ful färg jag har i håret!!!
JAg brukar färga utväxten ljusare och sen lägga mörka slingor i håret och har inte gjort det på ett år nu skulle jag tro och nu blir det dax igen.
Färga utväxt,sen några få ljusa slinger längst upp,mörka slinger i hela håret och mörkt hår längst ner.DEtta innebär att jag får hålla på med håret 4olika gånger.
Men resultatet blir ju så här sen.

Dock så blir jag nog inte så pass ljus längst upp;)

Planer today??=)
*inpackning i håret
*träna pilates
'träna en timme minst
*ducha
*fixa naglarna
*bleka tänder


Glömt att visa...

En ny mjuk kavaj +en sjal


Outfit

Min klädsel idag och jag har ju min "blommiga" period och jag gillar blommor.



Sista fottot råka jag vinkla kameran ner och jag ser enligt mig sj då lite hoptryckt;)

Vilket fotto gilla ni bäst??=)


Tisdag

Jag och mitt smink...haha.
Jag har ju köpt två nya fundation(vet forfarande inte hur det stavas).Jag fick hjälp av personal att de var "rätt" för mig men sen visa det sig när man kom hem att det va fel färg.
Jag hoppas S vill köpa loreál true match som jag bara haft en gång.
Idag prova jag att blanda ut min nive med lite lotion och det blev kanon.Nu kan jag ha nivean igen.

Ska hinna lägga upp outfit idag oxå=)


Måndag

Sovit dåligt idag men blev glad att Tezzi gick i lådan idag=)
Ska reklamera fodret för hon äter inte det.Tror André fixar det åt mig så man kan köpa det fodret som hon åt innan.Vilken bestämd dam jag har;)

Jag har provat en ny fundation idag som jag fick prov från kiks.Det är med en pensel så du trycker på en knapp så kommer de ut fundation genom penslen.
Deb är jätte lätt och känns inte målad.Nu är det en kampaj och den är blilligare nu men lite mer än 200kr kostar den.

Det är den enda som är i min ton men jag har en till att prova och sen ska jag prova make up store med hade jag tänkt.

Ska strax ringa ett samtal med...och idag har jag något att berätta när jag kommer på jobb.


Söndag

Usch vilken natt.Inte mångar timmar sömn idag.
Jag tror inte ens jag kan träna överhuvudtaget och får se hur jag klarar att städa.
Jag lite smått som jag ska fixa idag om jag klarar.
*Städa
*Tezzi öron rens och borsta tänderna
*Ducha
*Sy in en kjol och sy om den lite
*Fixa med lite papper
*Ut och gå
*Bleka tänderna
*vibba

Dessutom har jag lagt undan ett par skor på deichmann i hyllinge.Jag hitta på höga pumps igår som liknar som mina strippskor...kommer ni ihåg?
Men klacken är 14cm och 4cm platå...och behöver jag dem?NEJ men de va fina=)
Jag tror inte det blir att jag köper dem för jag har två svarta höga pumps och visst kan jag sälja de som är på bild ett för de är faktiskt för små och har aldrig kommit utan för dörren=/

Dessa är försmå.Jag köpte dem i 37 men de är som 36 och mäter man i skon så är de 23cm.
Klack 13 och platå 4 och kosta med allt som allt nästan 500kr....älskar dem...

strippskorna är ju neutrala och de man man pimpa med ett nit armband eller en löstagbar blomma,ja man kan ändra utseendet med dessa=)


ska jag sälja de försmå skorna...jag älskar ju dem men men...hjälp??


Shopping

Just nu mår jag inget vidare men jag gjorde något för min själ idag och det va jätte kul=)
Jag va på centersyd en vända och jag hitta den blommiga tunikan jag spana in i malmö men nu följde den hem i storlek 36 och så här der den ut:

Liknande modell finns på cassels på familia för de dubbla priset.
Sen köpte jag en blommig tunn linne med en massa krås vid bysten.Tar en bild när den är på så ser ni bättre då.

sen köpte jag en hudfärgad bh för bara några tior.

Det dyraste va "skinnjackan" men den kosta under 500kr.Jag ville verkligen ha den och killen sa då att han betala hälften...wiiieehhooo...
Dessutom så är min bruna lite förstor och denna jacka är i 36


Detta allt va faktiskt inte så dyrt och jag har faktiskt pengar över.Jag ska försöka spara de sista jag har...men vi får se hur jag lyckas...=)Varje månad har jag alltid pengar över från "matkontot" så därför unnar jag mig lite då och då.DEssutom så när man gått ner 12kg så passar inte de kläderna som passa en förra året,men man får handla lite nytt då och då för annars blir det superdyrt.

Händer nu då?
Jo jag ska kanske träffa grannarna men får se hur jag mår lite senare för jag har sådan värk och huvudvärk,och dessutom skulle jag har fottat magen så ni såg för och efter fotto för det känns som huden verkligen spricker om magen..*aj*


Godingar...








3pack bh för bara 229kr!!!

Allt kommer från http://www.bonprix.se


Ett viktigt beslut...

Det är mycket som händer hos mig idag.=)
Tezzi har ätit lite men annars ligger hon bara och sover.Hon har inte ens "tvättat" sig och jag får torka henne sen...lilla söta bäbiz.

Jag har tränat lite efter den nya skiva,men klara nog bar 10min och sen höll jag på att dö och svetten rann....jag får prova på den sen i helgen igen.

Idag fick jag ett samtal som jag har väntat in.Jag har fått klartecken och nu ska jag "köra" på.Någon har nog förstått vilket klar tecken jag fått och kommer berätta mer på måndag.

Ett gammalt fotto




Ser ni hur mycket större jag är på detta fotto?Höften va 107cm och nu är jag nästan ner på ca 98cm;)


Ändrade planer...

Vid denna tiden ska jag vara på jobb men något annat inträffa.Tezzi blev akut sjuk och hon blev bara sämmre och sämmre så jag fick åka in akut med henne.
Hon va riktigt förstoppad och jag vet att hon är hård imagen och beror dels på fodret och åldern.Hon kan inte ha "vanligt" foder utan hon måste ha stora bitar för annars sväljer hon det helt så man får välja att antingen bli hennes tänder sämmre eller magen.
Jag brukar ge henne lax olja då och då men hon mår så dåligt av de och långt innan hon får oljan så börjar hon ulka och kryper ihop,även om det är för hennes eget bästa.
Hon har gått i "lådan" och det värsta är över fast hon bloar lite men jag skulle hålla uppsikt så hon drack och åt för annars åker vi in akut igen imorron bitti.
Räkningen hamna på 2tusen och tackolov så betala andré hälften och alla pengar som jag sparat ihop av de jag sålt på bloggen gick till Tezzi idag.
Nu ligger hon och sover och är ganska tagen.Vägen dit så börja hon fraddga och då sa vertinären att de va för att hon va stressad.
Man kan inte förutbestämt när ett djur ska bli sjuk och hon går först.Jag bor sj så hon är mitt ansvar oc jag fick inte lämna henne sj så jag fick ta ledigt från "jobb".
Jag hoppas det ej blir sämmre för hennes egen skull....
Nu ska jag börja med laxolja igen och prova ett nytt foder som jag sakta ska gå över till och vi hoppas på att Tezzi får finnas i livet i många år till=)


Outfit



Blir lite irri för jag har köp en ny fundation och ni ser på fottot att det är skillnad i färgen om man jämnför med färgen i ansiktet och vid nyckelbenen.Jag har den lysaste färgen som finns och har provat tre olika men jag är väl en sådan färg i hyn som inte går att hitta 100% matchning=/


Dagens lista

Dagens humör:Just nu är jag ganska trötter.
Dagens mående: Inte så bra för jag har knappt sovit för magen har bråkat och haft en massa värk.
Dagens borde: Tvätta håret men gör det efter jobb istället;)
Dagens smink: kajal ,ögonskugga,mascara fundation och lite solpuder.
Dagens klädsel: Svarta byxor och svart linne och ny tröja från gina(ska fotta sen om jag hinner)
Dagens planer: Ska jobba idag och sen blir det lungt så jag kan vila upp mig till imorron
Dagens fundering: Jag ska försöka att Inte ta kritik så personligt utan saker och ting kan tolkas på mer än et sätt.


Torsdag

Igår fick jag hm katalogen,en liten tunn en...men är det bara jag som reagera på att lite stod på tyska?Första sidan och sista sidan va på tyska i mitt häfte.
Dock så kika jag i den om och om igen och det är så härligt med mode för vem vill inte kunna utrycka sig med kläder för en billig peng?

Idag hitta jag några godbitar;)

Dock så är jag ute efter en kjol som täcker knäna men jag har bara hittat några få men ändån inte något jag fallit för helt hundra.SEn har jag kommit in i en "blommig" period och älskar allt med blommigt=)Dock så är det svårt att hitta något snyggt utan att det blir tantvarning.


Träningsskivan har kommit;)

Jag kikar igenom dvd skivan så man vet va det handlar om och jag är lite förskräckt.
Det är så högt tempo med olika steg med benen och samtidigt gör armarna något helt olika och väldigt varierat med snabba övningar som stående och sen ner på golv.
Jag har aldrig sett denna träningen förr och jag undrar om man någonsinn kommer klara alla övningarna men självklart ska jag prova på det;)
Jag hoppas kunna prova den i helgen ifall man skulle bli sämmre så kan man vila då och då drabbas inte jobbet.


Dagens lista

Dagens humör: Just nu är jag lite halv mör och har paus i träningen,men annars är jag ganska glad=).
Dagens mående: Trött men ändån helt oki.
Dagens borde: Sy lite men har inte fått tummarna loss...tar det en annan dag;)
Dagens smink: kajal och mascara
Dagens klädsel: Träningskläder just nu
Dagens planer: ska träna färdigt och sen ducha och äta lite och fixa naglarna med franskmanikyr igen;)
Dagens fundering: Jag ska försöka att ta vara på tiden som finns med pappa och lyssna mer till mig sj och inte till alla de som har åsikter om det mesta.


Onsdag-Ledig

Jag hade sååå kul på jobb igår,jag älskar mina arbetskamrater och jag har aldrig en tråkig stund med dem.

När jag kom hem igår och hade ätit så börja jag klättra på väggarna och jag och gubben åkte till väla en tripp.Jag va ju där i lördes men ville fördriva tiden.Prova en hel del jeans och alla jeans jag prova på hm va i storlek 28 och hade lätt kunnat få på mig 27or.
Varför skiljer det så enormt i vissa sorlekar från butikerna?

Jag funderar på att köpa denna långklänningen?

Vill ha långklänningar men är svårt att hitta.Denna är lite ful-snygg och är billig.

Idag ska jag träna och ha mig och måste fixa naglarna oxå.Sen ska jag till pappa och det ska bli skönt att träffa honom.

Jag skriver mer sen om jag hinner=)


Hemma nu...

Värmde lite kycklingwok men slängde den efter några bitar och tog en shake och clementin istället.
Sitter och är både trött men ändån vill jag göra något...men vad??
Jag skulle behövt träna men är helt slut och vill och orkar inte helt enkelt,men ändån vill jag inte sitta och glo på tv...
what to do???


Outfit

Idag blir det en tråkig men mysiga kläder.Tröjan köpte jag för ca 2år sen och första gången jag använder den;)


Vill ha...


Hur underbar är inte denna?Jag avaktar till vi går mot varmare tider för jag gillar lite "puff" och spets och färgen är nice till min bleka hy

Jag tycker denna är super söt,dock så vet jag inte om den passar "minstil" men man blir glad av mönstret=)

Allt kommer från hm


Tisdag

Ska strax fixa mig till jobb och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig och det är ju det eviga problemet.

Funderar på om jag ska dra till malmö på lördag och hämta jeansen.De va i perfekt modell och storlek 36(va mycket strech i dem)...men jag vet inte riktigt hur jag ska göra faktiskt...vi får se på lördag hur jag gör;)

Efter jobb blir det träning,vibba och hämta ut pengar.Jag kanske ska prova på att jogga i ca 10min bara och se hur jag reagerar.Får se hur jag mår när jag är hemma idag.

Ha en fin Tisdag=)


Dagens lista

Dagens humör: Inget vidare..jag har ont,och är nerstämd och saknar andré och pappa.
Dagens mående: Mår inte så bra idag.
Dagens borde: Träna,och sy,laga massa mat...ja en massa "måsten"
Dagens smink: kajal och mascara...måste vila min hy
Dagens klädsel: pyamas med en kanin på=)
Dagens planer: Har lite smått att göra men annars blir det vila,och tvätt ikväll
Dagens fundering: Ibland önskar man att man har mer ork och energi


Måndag

Jag har sänkt sakerna på bloppisen nu och gå in o kika vet jag=)
http://myhistorymylife.blogg.se/2010/february/saljes-2.html#comment


RSS 2.0