Hemma

Det blev ändringar i planeringen idag me det va bara kul.André syster och kusin kom till jobbet så när jag slutade så hängde jag med dem två och det va super kul=)
Vi fika(jag åt mat) och sen kika vi i butiker och ett par skor fick följa med mig hem.DE va rea och de kosta bara strax över 100kr så jag unna mig dem.De är typiska "vardagskor" som jag har dagligen.

så här se skorna ut:


Fick lugnande nyheter oxå om pappa så nu hoppas vi det går åt rätt håll=)


Kommentarer
Postat av: Areyanna

Gu va du är söt gumman! Tusen tack för alla fina ord" Värmer att höra*'You´re the best<3<3 Känns jätte kul med nya jobbet=) Vad bra att jackan blev bra efter kemtvätten=) toppen! Håller tummarna att du får tillbaka pengarna=) Jag brukar inte shoppa så mkt på postorder, inte numera, nån gång ibland, brukar va så svårt med storlkar å så kan man bli besviken när plaggen inte ser lika snygga ut på en själv som på bilderna, hihihi=) eller så stämmer inte kläderna med bilden eller beställningen man gjort hihi.. Ang vikten så är det inte kilona som räknas som sagt utan mera hur det känns å ser ut på kläderna=)Ju mer muskler man har ju mer förbränner man och ju mer förbränner man i vila=) det är toppen! Någon många tjejer ofta glömmer dock* Samma gäller konditionen, ju bättre kondition ju bättre förbränning=)Jag har min röda vecka med och då är det vanligt att man svullnar och lägger på sig vätska som sedan visar sig som ett litet + på vågen. Men det försvinner ju senn=) veckan efter=)

Tråkigt ang din pappa, hoppas han bli lite bättre nu=) Så att ni kan träffas imorrn=) Det är absolut ingen fara söt! No worries! Det behöver du inte be om ursäkt för! I love you anyway! Ha en fin kväll! Kramar till finaste<3<3<3

2009-10-29 @ 18:35:59
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: A.C

hej guman:D



cooola skor:D haha..men inte direkt min smack:p men de e fan coola ändå:D



jag har bara varit i skolan o gjorde min tenta idag..kom hem helt sent..haha~~ uff~trött



ska packa snsart..ska iväg imorn ju..till madrid:D o komr hem på söndag..så vi får höras då:D

2009-10-29 @ 20:06:10
URL: http://amychen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0