Så nöjd...

Jag köpte en ny lite dyrare produkt till mitt hår och jag använder den varje dag.Fast jag tar bara någon droppe i topparna i och med den är lite oljig.Nu har jag tagit de i löshåret med för att prova och jag plattar aldrig detta löshåret(bara de gamla som jag har sålt)och vilken skillnad!
Glans och inget trassel(håret är 60cm långt) och fina självlockiga slingor.



Så här ser produkten ut:

Denna kosta ca 190kr på bellbox på familia.Den innehåller oxå värmeskydd.Men man måste ha ett annat värmeskydd om man ska föna,eller platta.Detta serum går i på djupet och verkar i håstrået.
Har du torrt hår och torra toppar så rekomenderar jag denna.Det bästa är på bellbox att du kan testa produkten innan du köper den,för bara för den fungerar på mig så kanske det ej är säkert den hjälper ert hår.Vi har alla olika sorters hår och hårtyper=)


Kommentarer
Postat av: [email protected]

Fint! Men det ser lite tungt ut å hängigt? Jag klipper alltid upp mitt och andvänder både silicon droppar, återfuktande produkter bra schampo å balsam å inpackning + värmeskydd. Fast jag stylar ju håret även var å varannan dag + att det är silverschamponerat. Kram!

2010-03-30 @ 12:15:47
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Jag mena inget illa såklart, men 60 cm hår har en förmåga att se hängigt och onaturligt ut om man inte klipper upp det. Kramar

2010-03-30 @ 12:16:32
URL: http://areeyanna.blogg.se/
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv: tack för tipset gumman:) den var sönder redan i affären så ja fick pengarna till baka.. dock var den slut i alla färget i min storlek så fick köpa en annan färg i en annan butik:)

2010-03-30 @ 13:04:14
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Ninah

jo det blev bra;D

2010-03-30 @ 13:40:33
Postat av: Anniepie

Åhh tack för tipset! :) har nog inte råd att köpa den nu men ska testa när jag har råd som sagt för mitt hår är oxå torrt och så. :) ha en fortsatt bra dag nu! :) Kram!

2010-03-30 @ 14:07:43
URL: http://www.metrobloggen.se/Anniepie
Postat av: Sarah

Hejsan gumman. Fick tröjan idag :) Sitter hätte bra. Har faktiskt två liknande redan haha. Har du haft en bra dag idag? Kram

2010-03-30 @ 15:39:32
URL: http://sunlightsymphony.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0