Torsdag

Jag börjar jobba en timme senare och jag jobbar bara en timme idag.
Ganska skönt och hoppas på att inte bryta ihop innan för jag vill bara komma hemifrån och inte tänka på vad som händer och sker för det är inget roligt!

Jag fråga om jag kunde hälsa på pappa idag men det är vinterkräksjuka som härjar på hans avdelning så jag tror inte ens man får komma på besök när de har spärrat av rum och så,får se vad beslutet blir.
Har inte mycket mer att skriva eller något jag vill dela med mig av här för det är privat.

Snälla fråga mig inte hur det är eller hur jag mår är ni snälla.JAg väljer sj om jag vill ta upp detta samtalsämnet och jag uppskattar om nära vänner inte drar upp mitt mående eller om pappa för jag är INTE mogen att prata om det,när jag är mogen så pratar jag.


Kommentarer
Postat av: Areyanna1@hotmail.com

Duktig du är! Toppen! Du är en kämpe! Håller tummarna för dig! Både med jobb och besöket! Det kommer säkert gå toppen bra! Det viktigaste är inte hur länge du jobbar utan att du går dit en stund somsagt=)Detox flaskan är som en koncentrerad dryck som späds ut några cl i 1½ liter vatten varje dag så den håller 3-4 veckor. Rekommenderat är nog att köra 2-3 veckor med den. Jag ska kolla på förpackningen var ett tag sedan jag gjorde det nu, har varit så förkyld nu så har inte kunnat börja den än då man helst ska andvända den när man inte är förkyld. Det jag gjort för viktminskningen är att jag rört på mig mera och tar trapporna istället för hissen+ äter mindre portioner och lite lite mindre kolhydrater. Äter inte så mkt godis å bröd/ Pasta utan bara ibland. Sedan tränar jag 2-3 ggr i veckan och har börjat må mkt bättre, så det är nog allt i sig som gjort det =) Lycka till! Ps du är fin som du är=) Kramar!

2010-04-01 @ 10:33:23
URL: http://areeyanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0