Imorron...

Imorron ska jag med min familj till begravningsbyrån.Känner att jag är ganska glad att vi går dit tillsammans och dår får vi nog veta när pappa ska begravas.
Vi ska alla ha en fjäril på oss som en symbol för pappa.
Enda sen pappa va lite påg så älska han dessa skapelser,alla färgerna och så fria de var.
Han berätta en historia om att han fånga några larver och mata dem och sen blev de fjärilar och han släpte ut dem i de fria.Han tog hand om dessa skapelser som bara den.
Pappa har iallfall valt en fjäril på sin sten och det är ganska skönt att han va med och bestämde lite om hur han ville de skulle vara,för det handlar om pappa och inget annat!

Innan pappa blev sjuk prata vi en del om begravningar och syn på livet och människorna i ens liv.
Pappa mena på att kom med blommor då jag lever,då jag kan lukta på dem,känna på dem och se dem.Lika så att när man går bort så tänk så många människor som kommer dit till begravningen och många av dessa människorna har kanske inte alls varit delaktig i ens liv på flera år....vad har de där att göra???
Visa när man lever att man betyder något,inte när man är död och det är försent.
Välj era ord NOGA då man är arg på en person för den dagen kommer då de står en dyrt då ni får hanskas med tankar och känslor.
Man ska behandla folk så som man sj önskas bli behandlad och jag har valt mina medmänskor noga och det prata jag och pappa ofta om.
Man lever bara en gång så varför missbruka livet,eller inte ens göra det bästa ut av det.
När pappa blev inlagd nu sist så sa han ändån att han älska livet,innan han börja lida fruktansvärt mycket.Hur kan man vara så livglad??Jag berundrar min pappa enormt mycket och jag har lärt mig mycket utav honom.

Jag vill oxå att folk ska veta som läser min blogg att det är inget dubbelt budskap i det jag skriver.JAg skriver det jag känner och jag har ingen baktanke eller ens menar någon speciell person då jag skriver,för detta tar jag mer personerna ifråga isåfall eller så skriver jag deras namn som tex jag nämner pappa.
Jag pekar inte finger på någon och kommer inte göra det heller och jag har min blogg för min skull och inte för att "smutskasta någon".

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid, Gud har dig i sina armar...... Jag har dig i mitt hjärta. ♥Kommentarer
Postat av: Sara

Tänker på dig vännen! Kramar

2010-04-21 @ 17:32:06
Postat av: Ninah

helt rätt i det du skriver.. jag tycker också det är skönt att vi gör detta tillsammans imorgon.. ses då.. kram

2010-04-21 @ 20:42:24
Postat av: Jill

Hej, han gick bort i cancer 24 år gammal.Gus, han ska bo hos en kompis här i Kalmar. Så han kommer ha det hur bra som helst. Bortskämd som en prins kommer han säkert att bli.Stor kram

2010-04-22 @ 09:08:51
URL: http://jilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0