Söndagen

Sov som en gris inatt  underbart,men man har ej vaknat riktigt än.
Jag ska strax äta frulle,sitter är nu bara och fördriver tiden.Tvätta håret gjorde jag med GLISS som sa att håret blev rakare med schampo/balsam(den lila flaskan) och de gör inte detta alls.Mina själv lockar finns kvar men den dofta dock underbart.

Idag är det morsdag och det är väl trevligt.Blev bjuden till M och pappa men problemet är att de ska va i skogen utan toa så jag kan ej följa med.Närmaste toa finns 3km bort och det fungerar inte.Tråkigt är det för jag vill gärna träffa pappa så mycket det går.Sen har jag inte blivit bjuden till gubbens familj,och även om jag hade blivit bjuden hade jag inte kunnat äta där för jag tåler inte den maten,och de är de väl medvetna om.
Så vart ska man hän?INGENSTANS!
Försöker ej att bli irrri eller så men det är ändån tråkigt att bara vara sj.

Nå ja ska äta nu,tänkte bara skriva av mig lite...

Shopping=)

Jag som sa att jag inte behövde handla något och det gör jag inte men ändån kom jag inte tomhänt=)
Det finns en lågprisbutik som jag hitta mess(i lödde) och sen på centersyd va det ca 20-25%rabatt i de flesta butiker,annars hade jag nog ej handlat så möd=)
Öronhänge köpte jag i silver med en sten(bling) och en parfym.
Här kommer fotto..

Första gången i mitt liv jag hittat en bekini som både underdelen och överdelen passar=)Bekinin är inte den vackraste men jag som har större byst än C och D kupa har inte så många altrenativ till bekini, så när man hittar någon som passar så är  man ej så kräsen.

En äkta playboy väska REA

En svart tunn klänning 49kr

Ett skärp (jag har dragit ut den så för att ni skulle se färgerna bättre)

Långa linnen

Lördag

Inga birka bullar blev det....usch vart kan man få ta på dem? Finns inte på maxi,citycross,statiol,allivs...någon som vet?
Va och hälsa på pappa igår och prata med han om något som hände igår,något han är insatt i och han vet vilka strul jag haft med dem.Han gav mig råd och tips,och jag kom och tänka på att de tipsen och råden kommer bara ta slut.Gud vad jag kommer att sakna det,kan inte skriva om det mer för jag är helt tåröggd då jag tänker tanken...

Jag ska nog iväg idag med André men vi vet ej vart.Tänkte först åka till stan och gå där men vädret är lite off,blir det Lödde....??
Jag behöver inte shoppa något men behöver komma ut,så oftas blir det shopping då.Gå och kika lite och sen fika och äta god mat.André hatar shoppa men han är så snäll och ställer upp varje gång.
Imorron ska jag nog till pappa för hans sambo ska ju firas att det är morsdag.....
Om jag handlat något sen så lägger jag upp bilder klart=)Ha en fin lördag

Em

Precis ätit och min mage protestera enormt,nå ja de lugnar sig väl sen=)
Jag prata med syrran oxå och vi prata lite om detta med  min kost,hon säger hela tiden att jag måste äte mer kött och kyckling och sådnat och hon tror oxå att i och med jag äter knappt detta så tror hon det har resulterat till att jag får feber från och till,eller kropen ej kan hämta sig efter feber.
Jag får tänka på detta då jag ska handla,jag älskar sallad och frukt och äter enorma mängder av detta och har gjort de sen januari,och inte konstigt kroppen protesterar.

Kanske fest idag,får se hur jag mår efter handling=)


Fredag

Denna veckan har ju bara rusat...nå ja=)Idag är det den sista dagen gubben min jobbar och sen har han semester en vacka och då ska han vara hos mig*skoj*

Jag ska strax träna litta och prata med sjukgymnasten om träningen(han jobbar som personlig tränare med).Jag brukar bli sjuk då jag har tränat lite längre och tagit i lite(men ej mycket) och då får jag feber och sen blir jag sängliggandes.Han tror inte att min kropp klarar detta utan jag måste ta det lungt och vila mellan passen.Problemet är ju att ska man förbränna så är det ju puls höjande träning som gäller,så hur man än gör så blir det ej som jag vill.Jag ska prova nu att träna och vila mellan alla passen och så får jag prova detta ett tag...värt ett försök=)
Idag ska jag och S väg och storhandla mat på willys i HBG ,inte det roligaste men mat måste man ha=)
Annars har jag inte så mycket att säga just nu så jag skriver mera sen..

I Löw jo S=)

Torsdag

Hann precis vakna och sen iväg och göra ett ärende och nu har jag precis kommit hem.Taamira(min ena kise) snodde Tezzis mat igår så hon har kräkt hela dagen idag,så blir det då magen ej klarar så mycket mat.
Jag fick mina skor jag beställde igår,och jag har på mig dem och känner efter om de blir dem eller ej...jag är såå kräsen och petig...haha..
så här se de ut....och egentligen tycker jag att de är ganska fula..*fniss*Sen kommer här en bild på mina älsklingar=)

Onsdag

Jag träna en halvtimme idag och helt död va jag,men samtidigt så känns de bättre ikroppen.Jag har snart ej tränat på tre veckor...beror på mest feber och sen när man fick veta om pappa så har man ej mått bra.

Syster ringde precis då jag hade ett sammanbrott.Antingen är man ledsen eller sur eller försöker vara lite glad.Hon blev ju chockad över att jag va ledsen tror jag,men ibland blir det så...kändes bättre då jag pratat med henne om lite saker och ting.

Jag måste snart iväg och storhandla mat med,när ska man orka det lixom?Just nu känns det bra ,men kan tycka att jag vet inte helt hundra vad jag känner och vad jag tycker.Känner jag behöver prata lite med syster om saker och ting,hur vi kan hjälpa.Hon är verkligen stark,med tanke på hur mycket hon gått igenom i sitt liv...verkligen en bra förebild.

Tisdag

Man är helt off,men det har väl sina förklaringar.Jag har städat och tvätta håret och jag hoppas jag kan gå en runda med,lite jobbigt att gå sj för man har ingen energi och är lite snurrig.
Jag tvätta soffan igår,tog av klädslen och tvätta och det gick bra som tusan så nu vet man det=)Nu ser den fin ut igen=)
Idag kommer nog pappa hem från sjukhuset,hoppas för man mår inget bättre av att vara där.Massa som ska göras för hela huset måste handikappsompassas.
Vad händer annars idag?jo  det enda som måste göras är att lämna papper till min handläggare.

Man börjar se på saker och ting lite annorlunda och jag umgås med de så får mig att mår bra.Det är nu vid dessa tiden som man verkligen ser vem som är ens riktiga vänner.Det är faktiskt en del jag inte kommer höra av mig till mer.

Kvällen

Jag klara aldrig träna idag...och har lite dåligt samvete ,men jag klara en lite promenix men är helt slut nu.Tänka sig hur mycket kroppen blir påverkad av psykiska händelser.

Jag har letat mer fakta om sjukdommen ALS som pappa har,men det vet inte varför kroppen bryter ner sig sj,men jag vet att 2/3 får diagnosen als när de inte har den utan borelia.Proverna i sverige är inte 100% då det gäller borelia men i tyskland kan till 100% få rätt svar.Nu när man har "kollat" runder så vet jag ju verkligen att just sverige är såå extremt sen på allt.USA och TYSKLAND är långt före oss,men om det behövs så åker vi dit bara.
Jag prata nyss med pappa och berätta lite om de få människorna så levt ett någerlunda bra liv med als,vill ge han hopp för det är ändån han som få göra "hela " jobbet.Just nu mår jag lite bättre men det går i våger allt,enastunden orkar man vara "på" andra stunden sitter man förtvivlad att sin älskade pappa ska gå bort.
Jag är glad för min familj,Pappa och hans fru,och L och André.Den kärlek vi har för varandra i familjen är sååå underbart att uppleva och den kan ingen ta från oss.

Tack för alla fina kommentarer jag fått...tack=)

Måndag

Egentligen ska jag ju träna idag,och jag borde men jag har ingen energi,man är helt tom.Kanske ska gå en runda sen eller ikväll,för jag måste röra mig för annars blir ju jag sjukare,och pappa ska inte behöva oroa sig för mig med.

Det slog mig igår att jag tillsist inte kommer kunna höras pappas röst mer,kommer jag glömma hur han låter då?
Kommer jag alltid ha kvar hans mobilnr fast han ej finns kvar?

Tårarna tar aldrig slut....och det värsta är att man vet att han snart ej finns mera.
Han kommer inte kunna leda mig till altaret då jag gifter mig,han kommer inte kunna träffa sitt barnbarn heller,och allt i livet går han ju miste om,det gör så ont.

Jag går i en dvala och är inte kontaktbar.Ibland så är det lite bättre och känner en smula hopp,men sen kommer verkligheten tillbaka och man känner sig så ensam.

Ta vara på era när och kära för ni vet aldrig när de ej finns kvar. 

Hur ska man orka?

Jag fråga min pappa om jag fick skriva i bloggen,men jag fick lov.Samtidigt kan det blir lite enklare för mig att hantera sorgen om man får skriva av sig,men tyvärr så gör de ju inte min älskade pappa bättre.
Ni kanske har undrat om alla konstiga inlägg,som jag nu har tagit bort nu.
För ett tag sen blev min pappa sjuk,och i veckan fick vi tyvärr de fruktade beskedet jag aldrig trodde jag skulle få höra.
Min pappa har en dödligsjukdom....han har något som kallas ALS.Detta är en sjukdom som inte går att bota utan det leder till döden.Jag vet inte hur länge min pappa finns kvar,kan vara månader men jag hoppas på år.
Vi alla är så chockade och de har kommit många tårar ...varför blev det så här?
55år är ingen ålder att få sådanna besked,han har ju halva livet kvar.
Jag är så ledsen och jag försöker visa att jag är starkare än jag är,för mest av allt vill jag bara skrika ut allt jag känner och be att ingen tar min pappa ifrån mig...om jag bara kunde.
Jag hade gärna byttat sits med han om jag bara kunnat.

Idag va de nära han slog sig rejält,men jag hann fånga han innan han slog huvudet i marken.....vet ni hur ont det gör att se någon man älskar att försvinna från en???

Jag träffa min syster igår....hon gav mig något jag aldrig fått förr.Ett armband som står i ett hjärta "lilla syster" och min syster har"storasyster"....när jag har detta på mig vet jag att jag inte är ensam...jag har någon som älskar mig,och det räcker jag har armbandet på mig så blir jag påmind av detta.

Tisdag

Varför är man sååå sleten på morgonen för?tar flera timmar för mig att "vakna"...usch.
Dagen bara rusa igår ,och idag ska jag ut och gå en runda i det vackra vädret...ska bli skönt=)
Imorron blir det träning och jag kommer nog va helt slut efter passet för det va ett tag sen man rörde på fläsket.
Under dagen vet jag ej vad som händer och fötter,vet bara att jag och gubben ska hälsa på pappa tror jag,om han orkar vill säga.Än så länge har jag inte så mycket att säga,så vi höres sen=)

Em

Jag fattar inte vart tiden flyger hän,tyckte det va bara en liten stund sen jag vakna...hrm.
Jag va ute och gick en runda med S och det va lika härligt som vanligt.Jag har även lagt upp ett par byxor och fixat naglarna,och hämtat medicin och även beställt fotto=)Jag ska framkalla 131 fotto denna gång...skoj=)
Jag håller på att tvätta just nu.
Här kommer några fotto sen i lördes=)
Tyvärr tog jag inget fotto på mig och min man...attans...

Måndag

Jag har ingen ork vill jag lova.Jag kan verkligen inte träna idag så som jag mår,och så blir det när man partar och dansar så får man lida i flera dagar för det.Jag ska ut och gå en runda så jag rör mig.
Jag har suttit och pratar med min styv mamma en del i telefonen precis oxå=)
Jag ska tvätta ikväll och även till apoteket och ta ut mediciner för 650kr idag,rena rånet..hehe.
Nu måsta jag dammsuga och slänga mig i duchen sen blir det promenix=)

Gud säger jag...

Tack olov fick jag veta att kisen Elin är frisk och kry...tack för lite lycka iallfall=)

Söndagen är här och jag hade sååååå enormt kul igår.S ringde vid halv nio och fråga om jag ville följa med ut i stan och parta,sa först nej för min magsjukdom va riktig bråkig igår.Men jag ändra svaret för jag ville ju inte alltid vara fast här hemma.Vi va på crom och det va jag och S och hennes man,och vilket team vi va..haha...vi dansa hela kvällen och lite på örat blev vi med.Jag är glad som tusan idag och behövde en sådan kväll för att glömma lite som händer runt omkring mig.Jag hoppas fler tillfälle av detta=)
de togs lite fotto,men jag bjuder iallfall ett fotto på mig och s=)
Det värsta är att idag kan jag inte räkna kalorier,för min mage skriker efter sånt som inte är nyttigt...det är det som är det värsta att dagen efter är lixom inte så kul...jag vet inte om jag ska tillåta mig äta lite av det magen vill...jag får se vad jag gör...Någon skillnad?

Jag har inte gått ner så mycket på vågen...6kg sammanlagt men den mesta förändringen är ju låren som cm har bara försvunnit en del.Men ser man någon skillnad alls på dessa fotto?
Det första fottot är från nu i feb(börja räkna kcal i januari) och den andra fottot är från idag....finns det någon skillnad?


Lördag

Tänka sig att jag har storlek 38 igen(byxor).Jag har nog inte haft den storleken sen jag va 15-16år=)

Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt för mest av allt är jag såå enormt besviken på situvationen jag nu hamnat i.Jag sitter här helt sj i lägenheten och jag hade bokat sen en vecka tillbaka att jag skulle få besök.Men det blev aldrig så...jag gick upp kl 7 imorse för att må någerlunda bra,göra sjukgymnast övningar och allt annat som jag "måste" göra för att må lite bättre,jag har sovit 4 timmar inatt bara. Hade jag vetat att de aldrig blivit av idag så hade jag inte behövt ta så mycket smärtlindring som jag gjorde för jag får ju lida för detta i dagar nu för min mage inte tåler smärtsillande.Jag hade sett framimot detta och va så glad över att träffa en människa idag,prata och umgås,för jag hade behövt detta så....fick ganska dåliga nyheter igår så jag vill inte sitta och tänka på detta hela tiden.
Jag fråga mina andra vänner och alla är bokade.vid halv tio,tio kommer killen till mig men ändån jag får vara ensam...jag hatar det.!
Jag är inte som alla andra,jag är faktiskt sjuk även fast det inte syns på utsidan,om folk bara förstår hur mycket planering,medicinering och tid och klart tåla mod det tar för att jag ska orka träffa en annan människa....ibland hade jag önskat att folk kunde se att jag va sjuk,så jag slapp detta....

Fredag

Ingen alls bra fredag ...vakna med migrän...IGEN!
Är såå less på detta nu,men så blir det nä jag ej tränar,och jag kan inte träna pga jag har fortfarande för hög temp=/Taskigt läge eller hur?
Jag kommer inte blogga så mycket ,måste röra mig hela tiden för annars blir det värre.Men jag önskar er alla en super fin helg=)

Säljes

Storlek 36-37 Pris 40-120


Visste du att....

Du riskerar att gå upp i vikt om du får för lite sömn?
En forskare i Usa gjorde en undersökning/forskning på just detta och de som sov 5 timmar per natt eller mindre ,väger i genomsnitt 2,4kg mer än de som sov 7 timmar eller mer.

Ta vara på er skönhetsömn tjejer=)


Torsdag

Vakna med migrän...ingen hitt=/
Jag ska se om hm har gladiator sandalerna i 36 och då ska jag prova dem,passar de så lämnar jag tillbaka de svarta jag köpte på dinsko.Fundera oxå på om man ska sätta ut annons på skorna som jag har försökt att få sålt ett tag nu.Vissa skor är ju inte ens använda=/

Jag ska till sjukgymnasten idag och även så ska jag ringa haraldnyborg nu 10.Blir lite irriterad för dammsugar slangen gick isönder(knappt ett år gammal)och då beställde de en ny(tog en vecka) nu när man hämta den igår...tror ni den passar?Kan man lixom ej få rätt saker...usch irri är jag.

Jag ska ut och gå oxå idag som vanligt....men skriver mera senare=)

Visste ni att....

KANEL är fettförbrännande=)
Så va inte sparsamm med denna krydda utan ös på rejält för det är ju både gott och nyttigt.

Onsdag

Haha jag har gått och trott de va Tisdag idag,lite yr är jag allt*fniss*
Idag mår jag lite bättre än igår och det är skönt.Igår fick  jag dra för alla gardiner och gå med solbrillorna inne,så ju inte klok ut men vad ska man göra lixom=)
Idag blir den en promenix med S idag och så händer det något idag som jag är orolig över(privat).
Annars vet jag inte vad dagen bjuder på men jag vill bara shoppa iallfalll,kika lite i affärer och bara gå och ha de hur trevligt som hellt*älskar*
Nä jag ska inte uppehålla er mer och jag hoppas på att skriva sen igen...

Tisdag

Ingen bra dag igen för jag har migrän och allt annat mög=/Denna veckan är det tid att äta mer mediciner och vart fjärde timme blir de en pilla och sen på kvällen blir muskelsjudommens medicin oxå höjd,jag är som ett zombi.(sen tar jag medicin mot magsjukdommen med)

Jag har precis städat och diskat och ska nu äta frulle,sen ska jag ut och gå två gånger idag med.
Solen är framme här och det är underbart ute=)Jag är ju sjukskriven till den 15aug och det är ju skönt att sommaren kommer så man kan vara ute och röra sig,hatar att bara "gå hemma".
Jag har inte varit på Väla på ett tag heller,det får vi nog ändra på=)
skriver mera sen mina kära besökare*love*Måndag

Idag ska jag inte träna utan det blir en promenix istället=).Hela denna veckan ska jag inte träna alls och jag har aldrig haft sådant långt uppehåll för jag har varit rädd att jag insjuknar rejält men nu har jag inget val för jag måste bli av med febern.Den är inte så hög längre och det är skönt,men ja får ta det lungt iallafall. Idag ska jag till sjukgymnasten och tvätta kl fem.

Jag ska lämna tillbaka sandalerna jag köpte,ni vet de mörkbruna för jag gillar inte dem direkt för jag vill egentligen ha andra.Men jag tycker egentligen inte de är fina,de jag vill ha...de är lixom rätt fula när man tänker efter men endån är det något som man "dras" till.Problemet är att det är en sådan hysteri bakom dessa för de är såå morderna.Hitta några på skopunkten men min storlek är slutsålda,så jag får avakta.Men typ så här se de ut.(vill ha mörkbruna el svarta)

Men jag är kräsen på hur det ska se ut,för antingen ska de ej va klack alls,eller en liten liten kilklack går bra.

Söndagen

Jag har precis städat här hemma och det är skönt att få de gjort.Ska snart till hyllinge och handla mat och även till familia och handla naturläkemedel.Så dagen lär gå idag med=)Vet inte om jag ska ge mig på att laga köttpaj,har aldrig gjort det och de innehåller ganska mycket kalorier...ja vi får se=)

De ormskinn skorna är med en öppen tå,man ser det dåligt på bilden.De kosta bara 249kr dessuotom=)

Jag ska ut och gå idag så man kommer ut och får lite rörelser i kroppen,det är ju sol dessutom så det kommer bli härligt=)Nä nu ska jag ej tråka ut er mer...ha en underbar söndag


Himma=)

Jag skulle varit hemma så jag blir feber fri någon gång,men jag åkte till malmö och trotas mitt mående lite.
Jag ska köpa naturläkemedel i morron tror jag och då brukar jag ta en kur av ett medel som bättrar på imunförsvaret lite,för det behövs.

Jag va på det nya shoppingstället i malmö som heter ENTRÈ.
Jag köpte två par skor!Ja jag vet...har inte massa pengar men jag unna mig det.Jag behövde ett par sandaler och köpte par mörkbruna och det fanns bara ett par sandaler i lagompris i min storlek,visst de duger och är jätte sköna,det är ju det som är huvudsaken=) här kommer dem....

Köpte ett par till,de är lite så där fulsnygga ...haha...

Älska modellen på denna skon men är ganska osäker på ormskinnet=/Men klart är man svartklädd så har man några piffiga skor till som gör "jobbet"=)
Köpte två tröjor med,men de va såå simpla i en grå färg och en brun.Hemma efter kalaset

Jag skulle inte ha gått dit,med feber,kroppen gjorde så satans ont..men ändån gick jag för svärmor blir 50.
När jag kom dit så är det som vanligt...ingen pratar med mig och sitter och fnissar för sig själva vid bordet.Inte nog med det så vet hela den familjen att jag inte tåler grädde och mjölk men ändån gjorde de en smörgårdstårta med grädde.Där satt jag och såg när de åt och min mage kurra...ville de inte jag skulle komma så kunde man väl säga något?Aldrig mer jag kommer på något sådant igen!Så dålig stil och jag är såå trött på att den familjen gillar bara mig då jag ska hjälpa till med något....usch...såå besviken!

Fixa mina naglar idag och de blev perfekta=)tunna som jag vill ha dem och sen fick jag fri från städning hela månaden för hon tyckte det va tid att jag skulle bli frisk på riktigt...och det värmde såå hjärtligt,att någon har empati för någon annan.
Jag mår inte så bra idag...men om det inte blivit sämmre imorron ska ska jag åka någonstans.Visst jag är sjuk men jag vet oxå att denna lördagen kan jag göra något för sen är alla andra helger uppbokade.Man måste göra något för själen för då orkar man stå ut med de onda lite bättre=)
Nu blir det TV och mys...jag däckar väl snart av medicin.

Jag är glad jag har funnit en trevlig vän som du Amy
Jag är glad jag har S under de svåra stunderna,och även de bra stunderna med klart.=)

Fredag

Känns inte alls som fredag för gobben min ska inte på jobb.Han hjälper mig just nu att dammsuga*snällt*
Jag belv stucken som fan med nålar igår och har faktiskt bokat ny tid på måndag och torsdag,se om det hjälper.
Jag ska försöka att ej träna alls nästa vecka,och jag får se hur jag klara det.Måste bli av med febern,och så går jag ut och går istället.Gobben ska snart till DK och hålla på att flytta dit möbler,jag ska fixa mina naglar och ska cykla dit så då rör jag mig lite idag=)
Blir det att jag ska besöka det stora köpcentrumet imorron i malmö???Vi har pratat länge om detta och vi får se hur jag mår imorron.
Ska på kalas hos svärmor idag med och det ska bli trevligt.
nä nu får jag sätta fart ,ska äta frulle och sen cykla...ha en trevlig fredag alla=)

Det är inte min mage som hänger utan tyget...haha...lovar=)

Torsdag

Strax till sjukgymanasten och hoppas huvudvärken blir bättre.Blev aldrig promenad med s idag för jag har fått feber ...IGEN!Har ju haft detta i veckor från och till nu så man börjar bli less på det,och jag får ännu mer värk,huvudvärk av att vila,men hur ska man annars bli feberfri?
Imorron ska jag inte träna,men får göra några övningar här hemma,och mannen min ska vara i DK hela dagen*saknar*
Jag hoppas jag är ok på lördag för då blir det malmö=)

Välkommen

Jag har byttat blogg av privata skäl.Denna blogg kommer va lika dan som den andra men vissa inlägg blir lösenskyddat,men så långt har jag ej kommit än.

Jag har spärrat en del IP adresser för att kunna kommentera och håller på att ordna med saker och ting.Jag är starkare än så och kommer inte gömma mig.

Det blir sjukgyymnasten idag och det ska bli skönt för det va några veckor sedan,sen ska jag träffa S en vända och det blir nog en promenix med henne oxå.Annrs mår jag bra och jag kan bara änra mig sj och hur jag ser på saker och ting och gud så underbart att kunna bara bli bättre och bättre=)
Jag hoppas ni får en bra dag idag och jag ska fortsätta med att styla min blogg...tar ju en evighet lixom=)

RSS 2.0